Totalul afișărilor de pagină

marți, 21 februarie 2012

Uitam...

Adevarul este ca uitam sa ne bucuram, sa multumim si sa fim fericiti, pentru ca suntem tot timpul nemultumiti de ceea ce avem...cautam ceva care credem ca ne-ar face fericiti...dar cand gasim sau primim acel lucru ne dam seama ca nu ne simtim cu nimic mai bine decat ieri cand  nu il aveam... si iarasi o luam de la capat. Am ajuns sa uitam sa ne bucuram de lucrurile marunte pe care viata ni le ofera...uitam sa fim veseli,sa privim viata din perspectiva corecta...uitam sa daruim pentru ca alergam tot timpul sa adunam cat mai mult...uitam pe cei care au insemnat mult in viata noastra...uitam sa intindem mana unui suferind...uitam sa zambim si sa fim fericiti...uitam sa iertam...si infinal... uitam sa traim.
  
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

4 comentarii:

 1. Dar cum inchei tu de fiecare data "Trebuie sa Traiesc" asa cum e. Pacat intra-devar ca exista atat de multe greseli la noi toti si mereu ne dam seama dupa ce a trecut...

  RăspundețiȘtergere
 2. Lucrurile mici şi mărunte care ne bucură sunt zdrobite de marile nenorociri ce ne apasă. În ultimele zile avem or arşi de vii în incendii ciudate, or striviţi de mormane de zăpada... Cald, rece, inconciliabile...

  RăspundețiȘtergere
 3. Goda...in viata invatam din toate greselile care le facem...sa sti ca nu mai imi da voie sa public comentarii pe blogul tau...nu stiu ce sa intamplat nu apar acele cuvinte care trebuiesc scrise in acea casuta...dar eu citesc absolut ce publici tu.

  RăspundețiȘtergere
 4. Bibliotecaru...asa este...poate numai un om egoist care treieste doar ptr el se poate bucura de viata...pe mine in ultimul timp ma marcheaza absolut orice,as vrea sa fiu altfel,dar nu pot.Poate ar trebui sa ma izolez si sa nu mai ma uit la Tv...dar ce te faci,pe strada vezi la fel astfel de oameni...eu sper din suflet ca vor veni timpuri mai bune.

  RăspundețiȘtergere