Totalul afișărilor de pagină

luni, 9 aprilie 2012

Iubirea ofera tot felul de povesti...

Fiecare poveste a vietii are farmecul si rostul  ei...iubirea ofera tot felul de povesti. Unele sunt cu final fericit,durand pana la sfarsitul vietii,altele se sfarsesc prea devreme...unele  mor,altele nu mor niciodata. Sunt povesti de iubire scurte,care te fac sa simti ca ai trait o viata si iubiri lungi care tin o viata...dar care insumate nu te fac sa simti ca ai trait macar un an !
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

6 comentarii:

  1. Intrand pe blogul altui om frumos, dupa o discutie inflacarata cu Ryanna, despre, durere, oameni, viata, ma intristase tare plecarea ei din virtual, desi traiesc cu speranta revenirii...
    si cand sa-ti fac o vizita, m-am gasit pe peretele blogului tau.
    Am ramas muta de uimire.
    Ce sa spun, viata, ptr ca iti poarta si numele blogului, ne suprinde cu cele mai minunate clipe, iar tu esti una dintre ele.
    In durerea multora dintre noi, pe care nu o afisam si nu o lasam la vedere, descoperim suflete care ne zic povesti de iubire in cele mai sublime formule.
    E postul mare si mi-ai adus o poveste de iubire in suflet, nu am cuvinte sa iti arat pretuirea, dar pentru ca iepurasul nu ne uita, permite-mi sa-ti ofer cateva din cartile mele, cu drag.
    Sa te gaseasca minunea inaltarii sanatoasa, frumoasa si iubita, asa cum darul tau de a trai si a te darui noua, este o alta minune.
    Cu iubire,
    Celestine

    RăspundețiȘtergere
  2. Celestine...multumesc frumos pentru ca existi,intotdeauna ti-am simtit energia de om cald si bun. Nu stiu cum sau de ce, dar mi-a fost dat sa intalnesc oameni cu personalitate minunata sau oameni care sa-mi adreseze o singura fraza, dar care sa conteze...oameni pe care nu am cum sa-i uit niciodata...oameni pe care sa-i indragesc toata viata...si dintre acesti oameni speciali faci parte si tu.Te imbratisez cu tot dragul si iti doresc din suflet sarbatori fericite.

    RăspundețiȘtergere
  3. iubirea asta poate sa ofere si o poveste pragmatica? una in care sa fii cu picioarele de pamant si sa nu fii orbit de peroana de langa tine, in care sa nu te macine fiorii geloziei la tot pasul?

    RăspundețiȘtergere
  4. ideisiidei...sigur ca daca ne straduim. Vezi ca nu pot comenta la tine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Paste in Iubire si Lumina, om drag!
    Fii fericita ca soarele te vegheaza.

    RăspundețiȘtergere
  6. Celestine...multumesc frumos...Sarbatori fericite,sa fi fericita si sa te bucuri din plin de viata.Paste fericit,suflet drag.

    RăspundețiȘtergere