Totalul afișărilor de pagină

vineri, 6 aprilie 2012

Om invizibil...fara identitate...

Draga domnule/doamna anonim , oricine ai fi...nu sunt obligata sa te ascult, sa-ti ascult frustrarile si prostiile de om invizibil...fara identitate,daca vrei sa-mi spui ceva, fie si sa ma injuri, ai decenta sa o faci printr-o minima prezentare...cred ca nu e atat de important numele cat ar fi macar un e-mail valid la care sa-ti motivez in particular anumite lucruri, o adresa spre un forum, spre coltul tau de online .Este foarte usor sa jignesti si sa ai curaj din spatele unui anonimat...daca nu ai un colt online...foarte bine...da-mi un  indicator care sa-mi demonstreze ca, desi nu vrei sa fii contactat, vrei sa fii individualizat...da-mi ceva care sa spuna ca nu esti doar o ironie ieftina ci un ”cineva”.  Chiar imi place cand cineva ma critica si avem un dialog ca oameni civilizati,sau cand cei fara blog imi comenteaza si o fac detaliat si pertinent. Sunt deschisa la orice parere,la orice subiect ,dar totul sa fie in limita bunului simt...cred ca mitocania nu isi are rostul...sunt convinsa ca nu tot ce scriu este pe placul tuturor .La fel consider ca si cititorul meu are dreptul sa nu fie de acord cu mine...si nu ii pun piedici in a-si exprima acest dezacord si imi place cand ideile mele sunt combatute cu argumente inteligente si de  bun simt. Avem atunci un dialog din care invatam cu totii mai mult. Dar cand vad tot felul de nesimtiti care vin sa te faca in toate felurile pentru ca nu sunt de acord cu tine, dar nici nu au destui neuroni pentru a “dezagrea” inteligent... chiar ca mi se ridica  tensiunea. Acum parca sunt de acord cu legea internetului...de ce trebuie sa indur injuraturile unui dezaxat(a)...comunitatea ar trebui intr-adevar sa sanctioneze imbecilii si asta cat mai dur cu putinta, pentru ca oamenii astia sa inteleaga ca asta e un comportament cu adevarat deviant. In momentul in care ai curajul sa-ti asumi pe fata o pozitie,sa-ti dai un nume,fie ca nu este al tau, te simt ca fiind un partener egal in conversatie...dar nu simt ca am aceeasi obligatie fata de anonimi, precum am fata de cititorii obisnuiti ai blogului. In final,caci nu mai vreau sa continui pe tema acestui subiect stupid,am setat blogul iar anonimi nu mai pot sa se distreze in voia lor.De asemenea,acesti anonimi daca ar avea o bruma de creier ,ar realiza cat de mult mai au de munca pentru a ajunge la un anumit nivel...ma repet...sunt multi oameni pe online care au o atitudine absolut civilizata si respectuasa...pentru ca stiu cata munca necesita un blog,chiar daca il faci ca asa vrei tu...ei stiu ce inseamna munca...dar la anonimii care se dau rotunzi pe diverse bloguri...respectul cred ca este problema lor.
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

13 comentarii:

  1. Gabriella,
    nu te necăji!..nu eşti singura atacată de vestiţii anonimi..am sentimentul că aceştia sunt nişte copilandri ce se distrează procedând astfel,tr.că un om matur şi cu scaun la cap,nu o va face vreodată..dar generaţia de acum are destule rebuturi şi din păcate frustraţi de la o vârstă mult prea tânără,care nu apreciază eforturile părinţilor ce încă muncesc şi le fac lor un cadou ca nopţile şi zilele să şadă pe calculator şi să se distreze în voie,ba pe chaturi ba pe situri "colorate"etc.dar să şi facă ironii pe seama oamenilor maturi ce scriu pe bloguri...mai sunt şi alţii care lucrează prin săli de internet în ture de noapte şi nevând ce face se eliberează de energiile unui salariu mic şi al unei vieţi fără perspective înjurând sau jignind pe cine nimereşte...nici nu trebuia să-i răspunzi..indiferenţa este mai bună ca toate..vine o zi când se vor plictisi ei înşişi de ceea ce fac iar viaţa îi va lovi pe măsură..din păcate acum se consideră aleşi de soartă,dar ştii şi tu le va veni şi lor rândul ptr.că viaţa nu iartă..
    să ai un weekend cu pace şi lumină!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oauu....ce coincidenta!

    Eu am avut probleme anul trecut...iar acum vad ca au revenit!

    Niste imbecile, vierbi de paman - ca bine le mai spunea Blaise Pascal.

    Modereaza-ti comentariile si invata sa-ti bagi picioarele (cum imi spunea o prietena) in oamenii care nu au nimic de spus ... sau care vor sa se afirme, insa nu au prieteni care sa-i sustina.

    Mai mult, sunt frustrati...de la atata rautate, oamenii au inceput sa-i ocoleasca.

    Sa-i lasam in lumea lor si sa-i invitam asadar, sa-si faca propriul blog, unde pot sa-si insiruie toate rautatile.

    RăspundețiȘtergere
  3. gabriella, nu le da atentie la anonimi, dupa cum ai zis nici macar nu au curaj sa dea cu subsemnatul, de ce sa ii bage in seama? unii nu stiu altceva decat sa faca rau.
    eu cred ca tu faci o treaba buna prin blog, scrii lucruri adevarate si utile, se poate dar ca pe unii adevarul sa ii doara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ryanna...multumesc ptr cuvintele frumoase,drept sa spun m-am suparat,hai mai intelegeam cand intrau la acele postari pe teme politice ,ma balacareau sau amenintau,dar acum a fost prea de tot! Stii ce parere am eu despre ei? Sunt oameni fara ADN,fara defecte sau calitati si despre care nu se poate spune nimic de bine sau de rău. De-aia sunt anonimi...ma refer la cei care vorbesc urat in fata tastaturii.Sigur ca respect pe cei care intra cu Anonim...dar pe aceia cu care pot sa am o conversatie...sau schimb de pareri Sa ai o dupa amiaza frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. iulia...asa este,ai dreptate.Poate ca nu ma deranja,dar cine a comentat sa referit la problemele mele de sanatate,exprimandu-se ca mare pacat ca traiesc!M-a deranjat enorm ptr ca numai eu stiu cat am luptat sa traiesc.Dar si eu am sa ma rog ptr acel Anonim ca macar pe sfert sa-i dea Dumnezeu prin cate am trecut eu. Doar atat...eu intotdeauna am fost puternica si o femeie cerebrala...daca am luptat am fost sigura ca reusescc...am analizat toate sansele pe care le aveam la momentul respectiv fara sa intru in panica sau sa ma vaicaresc. Multumesc de vizita.

    RăspundețiȘtergere
  6. £.uzu...se pare ca respectivei sau respectivului nu ia placut...chiar imi faca placere cand oameni fara blog imi comenteaza postarile si o fac detaliat si pertinent. Dar sa intrii pe blog si sa spui fel de fel de ineptii ...asta-i prea de tot!!!Eu chiar sustin ca logic nu ar trebui sa se dea dreptul la opinie cuiva care e prea las ca sa si-o sustina. Daca spui eu sunt X...si cred ca esti proasta,e opinia lui/ei ,dar trebuie si sa o sustina. Asta este...cu astfel de oameni defilam.

    RăspundețiȘtergere
  7. Iulia...ai setat blogul in asa fel ,incat nu pot lasa comentariul,dar eu oricum te citesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Florea...sunt de acord,niste ratati,dar te enerveaza de te baga in boala.

    RăspundețiȘtergere
  9. pai daca te enerveaza punele comentariul la spam si stergel si gata:-??...

    RăspundețiȘtergere
  10. Florea...am setat blogul sa nu mai primesc de la anonimi...oricum cand se face comentariul ,trece prin e-mail.

    RăspundețiȘtergere
  11. nu te supara tu gabriella pt. un anonim :-j nu merita :-j oameni tristi :-j o seara faina sa ai si nu mai pune la suflet!

    RăspundețiȘtergere
  12. C.L.M....multumesc,gata mi-a trecut,chiar nu merita aceste persoane luata in seama.

    RăspundețiȘtergere