Totalul afișărilor de pagină

marți, 17 aprilie 2012

Timpul nu se mai intoarce....

Timpul...acest timp care pentru toti a devenit o enigma !. El este firul de viata care coase existenta noastra si care odata trecut nu mai poate fi intors...trece cu o viteza uluitoare incat parca ne-am dori  sa mai adaugam cateva ore in plus fiecarei zile...el este cel care te indeamna sa mergi mai departe chiar daca doresti sau nu...el iti lasa doar amintirile si videca toate ranile.Timpului ii place sa ne chinuie,ne joaca uneori feste chiar si celor puternici...ne lasa intepeniti intr-un anume  moment de viata incat nici nu mai stim in ce directie sa o luam. Tot ce ne dorim fiecare ,cred ca ne trebuie mai mult timp...timp in care sa ne ridicam,sa ne maturizam,sa traim si sa iubim. Nu degeaba se spune ca timpul nu asteapta pe nimeni...de aceea trebuie sa profitam  la maxim de fiecare moment din viata...pentru ca din nefericire timpul nu se mai intoarce.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

7 comentarii:

  1. Timpul e ceva relativ, fiecare simte diferit felul in care acesta trece. In cele din urma, fiecare isi va da seama daca si-a irosit sau nu timpul pe care l-a avut la dispozitie.
    Frumoasa postare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa postare! O zi minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Robert Nicolaescu...multumesc mult,multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nude...ai dreptate,dar sti ce cred eu? Ceea ce cu adevarat exista este AZI si ACUM, adica PREZENTUL.Traim mereu in prezent, si atat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. Foarte frumos blog-ul! Plin de adevăr!
      I like the "slow life"...
      Vreau să spun: fiecare moment trăit în adânc, şi păstrate în memorie "for ever".
      Salutări şi felicitări din Italia,
      Ioan.
      (Imi cer scuze pentru erorile de traducere IT - RO)

      Ștergere