Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 30 mai 2012

Dar uitam...

In ziua de astazi toti suntem grabiti,facem totul pe fuga...nu mai avem timp sa discutam,in general toate problemele din viata unui om sunt provocate de lipsa de comunicare. Este mult mai usor si comod sa cautam vinovati si asta nu este o solutie...aproape ca uitam sa discutam si sa judecam rational. Cred ca prea putina lume intelege in ziua de azi ca toate problemele sunt provocate din cauza faptului ca nu suntem ascultati,dar si ca la randul nostru nu stim sa ascultam. Am ajuns sa ne plangem de fiecare lucru marunt din viata si uitam treptat ce inseamna...iubirea,afectiunea,increderea,grija fata  de cei din jur...si mai ales intelegerea. Sigur,cautam solutii la problemele noastre,dar uitam sau nu ne dam seama ca raspunsul este la noi...zic noi,pentru ca raspunsul ar trebui sa porneasca de la noi.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

11 comentarii:

 1. In mare parte, oamenii cauta doar solutii la problemele lor, odata rezolvate problemele ei isi vad de drum. De multe ori esti doar un ATM:)

  RăspundețiȘtergere
 2. Adevãrat,....doar cã ín ziua de astãzi trebuie sã ínvãtãm sã ne rezolvãm singuri problemele.Fiecare din noi avem probleme si credem cã problema noastrã e cea mai gravã.Noi nu am ínvãtat sã fim singuri,sã meditãm la viata noastrã sã ne rezolvãm problemele noastre.Si numai dupã aceea avem capacitatea de a asculta si chiar putem ajuta pe cel de lângã noi.
  o zi frumoasa.:))

  RăspundețiȘtergere
 3. uitam sa ne oprim si sa ne intebam ce mai facem. ajungem sa fim condusi de viata in loc sa o conducem noi.

  RăspundețiȘtergere
 4. Ai dreptate dar eu cred asa:Raspunsurile deja vin de la noi doar ca de multe ori cerem si parerea altora si de foarte multe ori nu e potrivita cu raspunsul nostru si atunci ne schimbam raspunsul in ceva poate mai rau.:-?
  Sau poate ca nu,Uneori ne ajuta ce spun altii insa in cazul meu tot mai bine pentru mine e sa fac cum vrea inima:d

  RăspundețiȘtergere
 5. Robert Nicolaescu...viata insasi e incurcata, complicata si plina de probleme.

  RăspundețiȘtergere
 6. Solidaster...sunt perfect de acord cu tine,asa este trebuie sa ne rezolvam singuri problemele,Unele le-am rezolvat. Sau cel putin asa credem. Dar mai sunt multe altele ce asteapta sa fie solutionate. Unele nici macar nu au aparut. Dar le asteptam. Stim ca o sa vina. Negresit. Ne-am obisnuit cu asta...totul este sa avem puterea de a merge mai departe.

  RăspundețiȘtergere
 7. ideisiidei...poate ca este vorba si de destinul nostru. Dar de obicei cand mie personal mi se intampla ceva nu dauvina pe viata,inseamna ca pe undeva nu am gestionat corect lucrurile.

  RăspundețiȘtergere
 8. Denisa...este foarte edevarat ca de noi depinde totul...cred ca cel mai bun raspuns este cel pe care noi il luam.

  RăspundețiȘtergere
 9. Da,in general cind nu exista comunicare...,avem parte de asemenea situatii.Comunicarea rezolva toate problemele de viata :iubirea,afectiunea,intelegerea,grija de aproapele tau,etc.In consecinta trebuie sa stim cind si cum sa comunicam cu cei din jur,atunci toate vor fi la locul lor.Sa ai numai ginduri senine!

  RăspundețiȘtergere