Totalul afișărilor de pagină

joi, 27 decembrie 2012

Acesta este telul meu in viata...

Am castigat de multe ori in viata... am si pierdut, poate de tot atatea ori.   Am ras si am plans, dar intotdeaua am continuat, pentru ca acesta este telul  meu in viata. Desi am unele probleme in familie legate de sanatate,sufle­tul meu este foarte li­nistit in momentul de fata.  Sunt in pace cu ceea ce traiesc. Sunt legata foarte mult de ru­ga­ciune... ma rog si mai inchin mereu, si asta imi da o pa­ce  reala. Pri­etenia care s-a legat intre mine si nepotul meu Andrei ...imi da o mare putere pentru ca el este sufletul meu...intreaga mea lume.Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

2 comentarii:

  1. E superb nepotul tau!Sa ai parte numai de clipe senine si fericite alaturi de el.Sunt sigura ca el este liantul sufletului tau.Sa ai grija de el si totul va fi OK!

    RăspundețiȘtergere
  2. MEG55...multumesc Maria,asa este,el este viata mea...de fapt este o legatura mare intre noi,el a fost crescut la noi in casa si tot ce era bun si frumos ,el le avea.Acum sunt mandra ca a ajuns student la Politehnica la Aerospatiale...este un copil bun,sufletist si descurcaret.

    RăspundețiȘtergere