Totalul afișărilor de pagină

luni, 31 decembrie 2012

La Multi Ani!.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEif9qD8aB419gPkZy3bWXf8QrkFofc-F_1sTXFkTrNBDLwKCqCdfElpWnibBloXrY7XKlw718Z5wo8r3yaTeCv62vrTUO39jRMMXTHiPIjrps9VZ6HF8Rr06yGYgNJImAVKF_BWt8GLIOwk/s1600/New-Year-2013-Wallpapers-Wishes-Photos3.jpg
Fiecare dintre noi are in suflet vise, dorinte si sperante pentru mai bine.Si ce moment poate fi mai bun decat noaptea trecerii dintre anul pe care-l lasam in urma pasilor nostri pe drumul dinaintea noastra, si primul pas din noul an?... va doresc din suflet ca fiecare pas facut in anul care vine sa va aduca implinirea tuturor dorintelor nerostite, viselor si sperantelor unui nou inceput, a binelui, fericirii si dragostei nemarginite!...LA MULTI ANI !.

gabriella.

4 comentarii:

  1. Anul 2013,sa fie inceputul celor mai buni ani de aici incolo din viata ta si a celor dragi!Sa nu mai trecem prin ce am trecut,sa stim a trai frumos fara obstacole si fara incrincenari.Anul 2013 sa-ti aduca sanatate maxima si multi,multi bani.Aceste doua elemente sunt necesare fiecaruia in viata asta comercializata totalmente.Nu faci nimic fara sanatate si fara bani.LA MULTI,MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani,draga Gabrella.!
    Noul An in care pasim peste cateva ore doresc sa-ti aduca sanatate,fercire,noroc si toate visele sa-ti devina realitate!
    Te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-aduc aminte anii grei
    ce trec in lipsa de iubire
    acum cand ropotul din ei
    indeamna omul spre pieire.

    dar stop, e timpul sa alinti
    un bici din inima plecata
    Ingenunchind cu rugi de sfinti
    Pamantul inimii de piatra.

    E anul viselor ce curg
    pe umeri plini de nemurire
    vom fi iubire in amurg
    in noul an cu daruire!

    La multi ani cu iubire, speranta, dor!


    RăspundețiȘtergere