Totalul afișărilor de pagină

duminică, 13 ianuarie 2013

Esti doar un om...

Realizez din ce in ce mai mult ca astazi este foarte greu sa traiesti printre anumiti oameni si sa nu te mai intereseze nimic si nimeni la tot ce te inconjoara. Eu intotdeauna am avut acel instinct de autoaparare...sa stau departe de ceea ce consider eu ca-mi face rau,dar cat ai fi de egoist este imposibil sa nu te afecteze sau sa nu te implici,pentru ca in primul rand esti doar un om. Este ingrozitor sa traiesti si sa fii bun in lumea asta ...toti suntem oarecum ipocriti atat fata de ceilalti cat si de noi insine. Sigur...viata ne-a transformat in astfel de oameni,mai ales situatiile critice au scos la iveala tot ce este mai bun sau mai rau in noi oamenii.Imi este imposibil sa inteleg acei oameni care se schimba asa la 180 de grade...nu pot sa inteleg de ce atunci cand se intampla ceva,nu mai poti gestiona situatia!.Imi doresc enorm sa fiu din nou un om puternic si calm intr-un moment de disperare...sa am puterea sa  zambesc chiar si atunci cand sufletul imi plange.
   
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

2 comentarii:

  1. din pacate nu putem fii cea ce dorim intodeauna...si culmea viata sau societatea in care traim nu ajuta cu nimic mai mult...raul este generalizat si oricit de buni am incerca sa fim...nu ne putem lasa calcati in picioare...sa fi puternic in ziua de azi inseamna sa fii egoist..indiferent ...iar cei nu pot trece peste aceasta granita....(hmmm sint unul dintre ei)..nu ajung decit la baza piramidei...

    RăspundețiȘtergere
  2. Gabriella,
    ce pot să-ţi spun..am trecut prin situaţia ta..ştiu al naibii de bine cum e!..am fost singură în mijlocul unei furtuni iscate pe marea vieţii şi nimeni nu mi-a întins un colac de salvare...cu toate acestea eram de un optimism vecin cu nebunia,motiv cu care eram privită sceptic de toţi cei din jur..e mai dureros să auzi "satisfacţia"lor când şi acum îmi spun că eram aeriană şi nu priveam problema cu realism..şi, bun,ce puteam să fac,să nu lupt,să nu sper şi să aplic celebra lovitură de graţie a lui Brhutus?..e diabolică lumea..iar pt.noi cei sensibili este foarte greu să trăim în această atmosferă..dar nu avem ce face..sistemul ne-a adus la acest punct în care rămânem neputincioşi a ne rezolva propriile noastre necazuri..ce să-ţi spun să te încurajez..eu care mă simt acum în cel mai sinistru hău..să ai putere,să speri şi să se rezolve cu bine problema ta..sunt mulţi oameni care şi-au recăpătat sănătatea în astfel de ocazii iar tu ştii cel mai bine..
    tot binele şi frumosul din lume să-ţi intre în casă!
    te îmbrăţişez cu sufletul!

    RăspundețiȘtergere