Totalul afișărilor de pagină

joi, 10 ianuarie 2013

Nu mai vreau sa fiu o visatoare ...

Nu stiu ce este cu mine ca pe zi ce trece devin din ce in ce mai pesimista. Poate este de vina oboseala...poate cazurile din spital grave pe care nu pot sa nu le observ,sau care desi nu vreau sa le vad,tot ma marcheaza ingrozitor. Oare nu mai sunt acel om puternic care spera tot timpul la ceva sau in ceva!. Parca am uitat prea repede ca visele sunt singurele dorinte pe care si le poate permite oricine de cate ori indrazneste sa viseze. Nu mai vreau sa fiu o visatoare pentru ca abia acum am inteles ca in momentul cand te trezesti la realitate, iti dai seama ca ai fost prins de un fir matasos care sa destramat la prima furtuna.
   

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

4 comentarii:

  1. de cele mai multe ori,visele se întorc împotriva noastră..dar cum nimic nu avem să punem în loc,visul şi speranţa rămâne consolarea noastră..asta-i viaţa!
    te înţeleg f.bine că şi eu am trecut prin clipe de mare desnădejde,sigur acum sunt altele şi nimic nu-mi redă optimismul,dar sunt conştientă că nu am nici o putere în faţa destinului..din păcate..
    îţi doresc să ai multă putere ptr.a trece peste toate greutăţile pe care le întâmpini şi să-ţi revină cheful de a visa
    sunt alături de tine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca devi pesimista.Probabil e o perioada mai grea peste care nu poti trece cu doi pasi dar cu mai multi da. :d

    RăspundețiȘtergere
  3. Ryanna...multumesc mult,dar este foarte greu!Vreau sa fiu puternica ,de fapt eu sunt asa cum ma stii,dar este greu sa lupti cu cineva care nici nu vrea sa faca ceva ptr el...adica se lasa doborat la prima greutate ivita in viata...este complicat!!!1

    RăspundețiȘtergere
  4. Denisa...nu stiu daca sunt pesimista,dar realista sigur sunt.

    RăspundețiȘtergere