Totalul afișărilor de pagină

vineri, 20 decembrie 2013

Aveți curajul să nu mai mimați fericirea ...

"Aveți curajul să nu mai mimați fericirea și trăiți-o cu adevărat, făcând din fiecare zi o poveste trăită frumos. Găsiți-vă în primul rând valoare în ochii voștri și nu vă mai lăsați târâți într-o mocirlă de cuvinte și povești pe care mai apoi să nu le mai puteți curăța de pe țesătura sufletului. Învățați că meritați mai mult de la viață și de la cel căruia i-ați dat în grijă jumătate de inimă și înțelegeți că în iubirea adevărată nu e rost de trădări, că lacrimile voastre amare nu sunt monede de schimb pentru fericire. În disperarea de a avea lângă voi oameni care nu vă merită veți ajunge să pierdeți, în ciuda tuturor monedelor de schimb, fie că au fost lacrimi, disperări, amenințări și ajunge să se facă negru în suflet și în jur și atunci va fi prea târziu pentru fericire.
După ce sufletul v-a fost măcinat de atâtea tristeți și trădări ajungeți să învățați că nu există fericire plătită prea scump, cu buzunare de lacrimi, ci doar povești trăite frumos, suflet lângă suflet sau… nimic."

-sursa-Emilia Constantin-
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Un comentariu:

  1. toti suntem constienti ca trebuie sa ne traim viata,dar in mare majoritate a cazurilor viata este cea care "ne traieste" si nu invers....sfaturile oricat de intelepte ar fi nu pot fi urmate in totalitate pentru ca pana la urma fiecare tot in functie de tiparul destinului cu care a venit pe lume traieste.
    imi place felul in care alegi citate celebre care accentueaza pe deplin tema blogului tau.
    iti doresc numai zile senine si o viata lipsita de necazuri.
    Te imbratisez cu tot dragul!

    RăspundețiȘtergere