Totalul afișărilor de pagină

joi, 6 februarie 2014

Exista momente ...

“Exista momente cand necazurile ne intra in viata si nu putem face nimic pentru a le evita. Dar ele se ivesc cu un motiv. Abia atunci cand le-am depasit intelegem de ce au aparut.” -Paulo Coehlo-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

2 comentarii:

  1. Paulo Coehlo,este un scriitor recunoscut,mai mult prin subiectele pe care le tratează, ghidate după curentul american la modă, new age,care cf.unor surse(cu care personal sunt perfect de acord) “acesti sunt adepţi care cultivă confuzia, rătăcind pe alţii rătăciţi fiind ei înşişi”.Sigur f.mulţi devin adepţii şi fani atât ai distinsului scriitor cât şi (studiat sau nestudiat)al curentului,dar mai mult doar de către cei care reuşesc în viaţă,nu de către perdanţi.
    A crede că orice necaz care ne intră în viaţă se datorează unui motiv,şi că după trecerea lor ne dăm seama care ar fi explicaţia,departe de a fi ceva adevărat.
    Ca să nu mă dau exemplu ptr. a nu se crede că sunt o egoistă şi mă lamentez peste tot,hai să explicăm,care a fost motivul pentru care a murit Aura Ion,sau a miilor de tineri morţi fie din accidente rutiere fie de malpraxis,şi care aduc o durere pe toată viaţa părinţilor lor.Care este motivul pentru care cineva trebuie să ducă o asemenea suferinţă,nu un an,zece cât poate fi pentru trecerea în nefiinţă a părinţilor sau a partenerilor de viaţă,dar o viaţă întreagă şi poate şi dincolo un părinte va avea sufletul terifiat de o asemenea întâmplare.Care să fie motivul?..şi câte exemple mai sunt nu mai spun.
    Pe scurt citatul pare frumos dar majorităţii dacă ne gândim bine,nu-i foloseşte la nimic.
    Să ai o zi senină şi cu căldură în suflet
    Cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord cu tine Ryanna...imi place enorm Paulo Coehlo, si pot spune si mai mult ,da...chiar f mult Octavian Paler. Sunt citate care tin de viata ...unele sunt optimiste,altele prea pesimiste.Eu am inteles ce ai vrut sa spui...dar daca trebuie sa luam exemplul Aurei Ion,fata asta a murit datorita incompetentei sistemului.Poate daca cei care trebuiau sa se ocupe de cautarea avionului aveau mai mult zel,poate rezultatul ar fi fost altul.Sau mai sti! Poate totul tine de destin. Te imbratisez cu tot dragul.

      Ștergere