Totalul afișărilor de pagină

marți, 11 februarie 2014

In viata mea ...

In viata mea am intalnit oameni pe care i-am ajutat enorm...nu din obligatie,ci pur si simplu ca asa am simtit...sau asa trebuia sa fac.Acum multi m-au dezamagit prin simplul fapt ca trec pe langa tine,ca si cand ai fi invizibil.Oare sa sufere de amnezie...sa uite ca intr-un moment critic in viata,tu ai fost singura persoana care i-ai oferit sprijin! Se pare ca sunt oameni care stiu doar sa raneasca ...eu cred ca este foarte important pentru un om sa stie cand greseste,incat sa nu persiste in rautate si invidie.In clipa de fata nu mai vreau sa ma uit in ochii lor. Si stiti de ce ? Pentru ca imi este frica sa nu se vada durerea mea...imi este frica sa simt jena celui care m-a dezamagit  si care cu siguranta nu meritam.Cred ca ceea ce mi sa intamplat mie,eu le trec la lectii de viata...si sper sa le invat atat de bine ,incat sa nu le mai primesc niciodata.
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

5 comentarii:

  1. Se zice ca oamenii uita destul de repede binele facut...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am convins de acest lucru.O seara frumoasa si linistita Lavi.

      Ștergere
  2. Buna seara,Gaby!Daca din varii motive ai fi facut cuiva un deserviciu..., sigur nu te-ar fi uitat.Binele insa se uita....,poate persoana sau persoanele care au beneficiat de ajutorul tau neconditionat, cred ca li se cuvine totul.Oamenii sunt nerecunoscatori,noi insa trebuie sa nu-i bagam in seama,asta pentru linistea noastra.Sa ai o seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Maria de vizita.Sigur,am fost suparata,dar tot eu am inteles ca astfel de oameni nu merita nimic pe lumea asta. Te citesc in continuare si crede-ma faci o treaba buna prin postarile tale. Sa ai o seara frumoasa si linistita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Avem tendinta egoista sa uitam foarte des ajutorul primit si sa minimizam sacrificiile altora :(.

    RăspundețiȘtergere