Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 25 octombrie 2014

Cand luam o decizie...

Nu stiu daca destinul este scris undeva, dar cred ca nimic nu e intamplator,cunosti persoane care au o contributie in viata ta ,care iti schimba sensul vietii uneori,care isi lasa amprenta in cursul vietii tale. Este o directie in care doresti sau nu sa mergi. Daca nu mergi regreti,daca mergi spui ca nu trebuia sa o fac . Depinde ce intelegem fiecare prin destin. Daca ne referim strict la timpul pe care il petrecem pe lumea asta , da , eu cred ca suntem predestinati , sa ne nastem, sa traim atata timp cat ne este necesar sa atingem scopul pentru care ni s-a dat viata. Cat despre viata pe care o ducem, alegerile pe care le facem in viata, nu cred sa fie altcineva responsabil de ele decat fiecare dintre noi.Nu ne dicteaza destinul ce sa gandim si ce alegeri sa facem. Trebuie sa ne asumam raspunderea faptelor si hotararilor din viata, sa nu impovaram destinul sau divinitatea cu nereusitele ori suferintele noastre.
 Tot ceea ce stiu este ca ceea ce ni se intampla, ni se datoreaza tot noua. Cand luam o decizie trebuie sa ne gandim bine pentru ca noi si cei implicati vom suferi consecintele.
Cat este destin si cata vointa in viata noastra ,nu prea ne dam seama, decat atunci cind nu mai putem schimba nimic...  Dar trebuie sa intelegem un lucru ,ca viata este frumoasa iar bucuria noastra vine din lucruri marunte.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

3 comentarii:

 1. Cu siguranță, nu suntem aici pentru a experimenta, cu toţii, aceleași experiențe.
  Fiecare dintre noi se află acum și aici, din motive diferite, motiv pentru care ne-am și ales PROPRIILE experiențe de care avem nevoie pentru evoluție.
  Prin urmare, tot ceea ce ni se intampla, se datoreaza exclusiv, numai noua.
  Ne schimbăm în interior, schimbăm exteriorul.
  Acesta este lucrul cu care am fost presaţi şi încurajaţi să nu-l înţelegem.
  Dacă răspândim energie, atunci ne reflectăm starea de a fi și atragem anumite experiențe ca și rezultat (persoane, locuri, ...orice).
  Dacă, la un moment dat, nu ne place experiența și aruncăm vina pe toți ceilalți, ce atrage acea experiență nu se schimbă, deoarece îi învinuim pe toți ceilalți pentru ea.
  Intrucat ceea ce răspândim nu s-a schimbat, ceea ce se întoarce nu se schimbă şi ne lovim de aceste cicluri în viaţă, pe care le-am avut cu toţii şi pe care încă le mai avem, în care aceleaşi lucruri continuă să se repete.
  Atragem acelaşi tip de persoană cu care am avut relaţii, aceleaşi probleme la muncă.
  Nimic nu funcţionează cum trebuie în vieţile noastre.
  Şi totuşi, când priveşti asta, ceea ce este, reprezintă evoluţia care aleargă pe loc.
  Nu ne mişcăm deoarece nu schimbăm ceea ce creăm, ceea ce nu ne place şi astfel merge în continuu.
  Îndată ce devenim responsabili şi încetăm să mai privim în jurul nostru ca să schimbăm ceea ce se întâmplă şi să privim ceea ce este reflectat acolo, atunci, începem a ne întreba: de ce am atras această experiență ? ...ce este de învățat din ea ? Am înțeles...
  În acel punct, atitudinea ta, imaginația despre tine se schimbă.

  Eckhart Tolle afirma destul de sugestiv: Suntem aici pentru a-i permite scopului divin al universului să se îndeplinească.
  Aceasta este dimensiunea reală a importanţei noastre !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc frumos pentru comentariu.Va doresc o zi frumoasa si luminoasa!

   Ștergere
 2. Cu mare drag...
  O zi minunata, cu multe bucurii in suflet !

  RăspundețiȘtergere