Totalul afișărilor de pagină

duminică, 26 octombrie 2014

La un moment dat ...


"La un moment dat în viață, te-ai îndrăgostit de frumusețe. Apoi, după un timp, ți-ai dat seama că frumusețea nu e de ajuns ca să rămâi îndrăgostit. Peste un timp, ai crezut că iubeai la cel de lângă tine, faptul că te simțeai în siguranță din punct de vedere material. Și de această dată, ai realizat că banii nu sunt atât de importanți dacă te fac să te simți fericit decât pentru scurt timp și dacă omul de lângă tine nu te apreciază, nu te respectă și nu-ți cunoaște cu adevărat sufletul.
Ai suferit un timp, plin de resentimente, crezând că iubirea înseamnă altceva și că tu ești cel care greșește undeva. Toate astea până într-o zi în care, resemnat, ai pornit pe drumul unei noi iubiri, așteptând că într-o clipă să se destrame iarăși totul. Dar nu s-a destrămat. De data asta, nu te-ai mai îndrăgostit ușor, dar ai găsit în omul de lângă tine ceea ce credeai că nu e de găsit. E cel care îți oferă libertatea de a fi tu însuți în preajma lui."

Se spune că nu e greu să te îndrăgostești, ci să rămâi îndrăgostit. Și pe bună dreptate. Să rămâi îndrăgostit se dovedește a fi într-adevăr o provocare. Pe care o accepți sau nu, din care ieși învingător sau nu. Nu există rețete universal valabile și nici exemple de urmat.

La un moment dat în viață, te-ai îndrăgostit de frumusețe. Apoi, după un timp, ți-ai dat seama că frumusețea nu e de ajuns ca să rămâi îndrăgostit. Peste un timp, ai crezut că iubeai la cel de lângă tine, faptul că te simțeai în siguranță din punct de vedere material. Și de această dată, ai realizat că banii nu sunt atât de importanți dacă te fac să te simți fericit decât pentru scurt timp și dacă omul de lângă tine nu te apreciază, nu te respectă și nu-ți cunoaște cu adevărat sufletul.
Ai suferit un timp, plin de resentimente, crezând că iubirea înseamnă altceva și că tu ești cel care greșește undeva. Toate astea până într-o zi în care, resemnat, ai pornit pe drumul unei noi iubiri, așteptând că într-o clipă să se destrame iarăși totul. Dar nu s-a destrămat. De data asta, nu te-ai mai îndrăgostit ușor, dar ai găsit în omul de lângă tine ceea ce credeai că nu e de găsit. E cel care îți oferă libertatea de a fi tu însuți în preajma lui.
E greu să găsești omul-oglindă printre atâția oameni care vând iluzii. În definitiv, într-un târziu, îți dai seama că iubirea depășește granițele aspectului exterior sau material.
Ceea e contează cu adevărat este apropierea, sentimentul acela rar de reciprocitate și de înțelegere, dincolo de cuvinte. Chiar și atunci e uneori greu ca sentimentele de la început să rămână intacte, însă respectul, iubirea și încrederea fac ca totul să fie de durată."-sursa Iustina Ţalea-http://www.momenteinviata.ro-Un blog pe care il citesc cu placere,dar care din pacate atat blogul si pagina de facebook au fost furate ...sunt oameni care nu sunt in stare sa-si puna mintea  la traba si prefera sa ia totul dea gata...sau pur si simplu sa faca rau!.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu