Totalul afișărilor de pagină

luni, 10 octombrie 2016

Cuiva îi oferi mărunțiș și va ține minte o viață...


Trebuie să știi să prețuiești. Trebuie să poți să scoți din viața ta oameni nepotriviți. Trebuie să lași de la tine uneori și să fii mai egoistă alteori. Trebuie să faci din viața ta echilibru și echilibru din oamenii ce te înconjoară să faci. Pentru că vei trăi de toate și vei avea lecții de viață suficiente. Vei suferi și vei fi fericită. Vei regreta și te vei bucura de momente. Iar oamenii se vor folosi de tine sau te vor aprecia așa cum ești. Trebuie să poți să faci diferența. Dacă vrei o viață fericită, trebuie să faci diferența.
Cineva îți va îndrăgi chipul și cuvintele. Îți va aprecia felul tău de a fi și nu va dori nimic mai mult de la tine decât să știe că ești bine. Cineva îți va aduce flori fără motive și te va face fericită, pentru că așa simte. Cineva îți va face cafeaua de dimineață fără să aștepte și o partidă de sex după. Cineva te va acoperi cu plapuma seara, fără a gândi că a făcut atât de mult. Pentru că acel cineva te va iubi cu adevărat. Pe el iubește-l și tu, pentru că e o destinație spre fericire.
Cineva dimpotrivă, va refuza lumea ta. Tu îi vei da toată viața și el va spune nu. Va râde la fiecare gest de sinceritate al tău și nu-i va păsa de te simți bine sau nu. Cineva te va ignora când vei fi tristă. Va fugi pe ușa din spate. Și va reveni când va avea nevoie de tine. Cineva îți va distruge visurile și planurile de viitor. Cineva îți va întoarce spatele seara înainte de somn și îți va reproșa atât de multe lucruri. Cuvintele sunt nepotrivite. Cafeaua e rece. Cineva te va răni. Pentru că acel cineva va fi un om trecător în viața ta, căruia tu vrei să-i oferi atât de mult. Pe el lasă-l să plece, pentru că e o destinație spre suferință.
Trebuie să faci diferență între oameni care sunt în viața ta pentru ce le oferi tu și oameni care sunt în viața ta pentru ceea ce ești tu. Primii vor avea pofte, ultimii sentimente. Primii te vor pofti, ultimii te vor iubi. Alege cu grijă.
Cuiva îi oferi mărunțiș și va ține minte o viață, cuiva îi oferi toată viața și va lua asta drept mărunțiș.
-sursa- http://novapost.ro/-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Un comentariu:

  1. "Cuiva îi oferi mărunțiș și va ține minte o viață, cuiva îi oferi toată viața și va lua asta drept mărunțiș." Multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere