Totalul afișărilor de pagină

duminică, 30 iulie 2017

Viata, un sir de inceputuri si sfarsituri, de caderi si renasteri...

Viața și tot ce trăim este asemenea unei povești, cu începuturi frumoase, dar și cu sfârșituri dureroase, cu căderi subite, dar și cu renașteri fosforescente. De multe ori pe drumul vieții mergem pe căi necunoscute, cotim uneori greșit și ajungem să trăim ce nu ne dorim. Ne lăsăm sufletul călcat în picioare sau dăm frâu liber orgoliului și neliniștii să ne mistuie sufletul. Ne schimbăm și încetăm să mai fim noi. Începem să aruncăm vina pe alții pentru ceea ce ni se întâmplă, dar viața ne lovește și ne aruncă la pământ pe fiecare. Tindem sa reacționăm și să lovim înapoi și de cele mai multe ori fără să ne gândim rănim persoane care nu au nici o vină pentru ceea ce ni se întâmpla. De fapt în viață nu este vorba despre cât de tare putem să lovim atunci când reacționăm la ce ni se întâmplă, ci cât de tare putem să fim loviți și totuși să avem puterea să ne ridicăm, să ne ștergem de praf și să mergem mai departe.
Viața întreagă reprezintă de fapt o multitudine de decizii, decizii de a ne ridica de jos, din nou și din nou… Acest proces se numește maturizare. Să putem să lăsam trecutul să rămână doar în amintiri și să ne ridicăm pentru a ne bucura de prezent. Exista un dar în fiecare cădere și o putere în fiecare ridicare. Putem sa ajungem să stam cu adevărat drepți doar atunci când am învățat să îi iertam pe cei care ne-au trimis la pămant, dar mai ales să ne iertam pe noi însine.
Ne bucuram cu adevărat de poveste când ne acceptăm așa cum suntem și când realizam ca avem nevoie de atât de puțin pentru a fi fericiți.
-sursa- http://www.dragaviata.ro/viata-un-sir-de-inceputuri-si-sfarsituri-de-caderi-si-renasteri/
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Un comentariu:

  1. Thanks designed for sharing such a good thought, piece of writing
    is fastidious, thats why i have read it completely

    RăspundețiȘtergere