Totalul afișărilor de pagină

joi, 29 martie 2018

Sărbătoriți fiecare moment...

 Aboradati totul cu entuziasm, traiti cu adevarat, si multumiti vietii cand va da lucruri frumoase de trait. 
   Nu mai rataciti prin propria viata ca printr-o jungla, si cu frica ca sunteti atacati de cine stie cine intalnit de voi, sau de viata insasi.

    Mai des sarbatoriti reusitele voastre, trebuie sa existe si bucurii in viata voastra, nu numai munca si timp pierdut pe cine stie ce lucruri ce nu va satisfac viata.    

   Omul trebuie sa aibe si bucurii in viata, si lucruri ce ii aduc multumire.

   Nu asteptati in viata momentul perfect, pentru ca acest moment poate nu o sa vina niciodata, faceti din orice clipa traita momentul perfect pentru a incepe ceva, pentru a gandi perfect anumite lucruri, pentru a face lucruri.   Deci,momentul perfect este in orice clipa traita. Faceti ceva cu viata voastra, sa fie perfecta orice clipa traita.

   Faceti lucruri bine facute,  pentru ca ele or sa va ajute pe calea vietii.  Viata este astazi poate nu prea frumoasa, sa stiti ca maine nu poate sa fie la fel, asta pentru ca voi stiti sa carmiti drumul acela pe alta cale. Nu este nimic de netrecut, asa ca sa nu disperati cand lucrurile sunt totusi grele. Viata asa este, aduce si bune si rele, dar asa este ea, deci treceti cu fruntea sus peste tot, si mergeti pe alte cai care sa va aduca mai multa satisfactie.


   Bucurati-va! ....  sa fie regula de viata asa ceva.
-sursa- http://zeitelepamantului.blogspot.ro/-
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu