Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 3 august 2011

Acum cred ca viata este minunata...

  
In viata totul este trecator si noi suntem trecatori in propia noastra viata...asa cum nici universul nu este vesnic...cred ca suntem datori sa traim frumos,sa nu ranim alte persoane,sa avem grija unii de altii...pentru ca  avem doar o singura sansa si nu e cinstit sa ne batem joc de ea...si chiar si de sufletul nostru. Chiar nu stiu daca oamenii sunt constienti de cat de scurta este viata...dar sigur eu am inteles acum ca viata este minunata...pentru ca iti este data sa o traiesti cu bune cu rele...dar trebuie sa treci prin ea cu capul sus...sa te ridici atunci cand ea te doboara si sa continui cu incapatinare sa mergi inainte.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

10 comentarii:

 1. :) Ma simt tare mandra cand am auzit ca sunt febletea ta :D Tu esti un model pentru mine, optimista si curajoasa:D:) Multumesc mult :D:)
  O seara minunata.

  RăspundețiȘtergere
 2. Da,asa e viata!Urci,cobori,invingi,disperi....,plingi ...si apoi iarasi speri.... si totul va fi OK.

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce mult vă admir! Sunteți o luptătoare ;i un exemplu demn de urmat! Vă îmbrățișez cu drag! :*

  RăspundețiȘtergere
 4. Asa este C.L.M. ceea ce am spus este foarte adevarat.

  RăspundețiȘtergere
 5. Micuta Sara...si tu esti o minunatie de fata si te imbratisez cu drag.

  RăspundețiȘtergere
 6. Frumoase cuvinte draga mea MEG55.Astazi fiind ziua ta iti doresc din suflet multa sanatate ,fericire,sa te bucuri de ai tai si un LA MULTI ANI din suflet.Te sarut.

  RăspundețiȘtergere
 7. acum crezi :Otrb sa crezi de mic copil :))viata ramane cel mai frumos cadou posibil nu se poate cumpara cu nimic , nici cu o motocicleta CBR :))...

  RăspundețiȘtergere
 8. Owww! ma simt flatata, multumesc mult, te imbratisez cu drag>:D< o seara minunata:X

  RăspundețiȘtergere
 9. Florea -ce frumos vorbesti despre viata,faci comparatia cu motocicleta...dar ia sa te vad acum...cu Rapidul?. Hai ca glumesc...

  RăspundețiȘtergere