Totalul afișărilor de pagină

marți, 14 februarie 2012

Iubirea exista in orice zi...

Astazi este Valentines Day,sau mai bine spus a fost...am spus mereu ca este o sarbatoare comerciala pentru ca eu nu consider ca iubirea are nevoie de o zi speciala pentru a fi sarbatorita...daca tot vrem sa-i oferim  o zi speciala iubirii,nu inteleg de ce sa copiem zilele inventate de americani...asa ca pentru mine acesta zi va fi una ca oricare alta...o zi obisnuita fara nimic special.Referitor la acest subiect...la cei care sarbatoriti sau nu acesta zi, va doresc cu toata forta sufletului meu sa aveti parte de iubirea de care depinde sufletele voastre in fiecare zi si doresc sa inchei cu indemnul ca niciodata sa nu incetati sa credeti in iubire...pentru ca iubirea exista in orice zi.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.


6 comentarii:

  1. o zi tampita o mare porcarie si pt mine nu exista..ceva luat din alta tara nici in calendarul crestin ortodox nu apare deci...nu exista

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu consider aceasta zi foarte speciala, insa e frumos pentru ce-i indragostiti! PS: Candva ascultam si eu aceasta melodie ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt de acord cu tine .Daca e iubire ,nu este doar intr-o anumita zi ,ci in fiecare zi !

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu sunt de acord cu tine. Iubirea nu are nevoie doar de o zi ca sa fie sarbatorita. Si mai cred ca nu trebuie sa astepti doar ziua asta ca sa cumperi bombonele sau alte atentii pentru iubita/iubit, daca iubesti, iubesti in fiecare zi...si-ti sarbatoresti iubirea in fiecare zi. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt de acord cu tine...
    o sarbatoare comerciala, poate nu pt toti, dar in mare asa este, de altfel astazi cam toata sarbatorile sunt comerciale, pacat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc frumos pentru comentarii si pentru placerea de a ma vizita. Va doresc din suflet sa aveti o seara frumoasa si minunata.

    RăspundețiȘtergere