Totalul afișărilor de pagină

joi, 23 februarie 2012

Mi-am zis ca trebuie sa traiesc...

De doua zile ma uit la scandalul in legatura cu medicamentele bolnavilor de cancer si observ ca statul in frunte cu guvernantii nu fac nimic...din contra intra pe TV si raspund in bataie de joc. Eu am fost una din bolnavii de cancer care au avut noroc sa traiasca...nu traiesc datorita statului roman...traiesc datorita omului si doctorului Gabriel Banceanu,asistentei Gloria Serban...si bineinteles mie care am avut bani sa ma descurc  cu analize,tomograf,RMN,endoscopii si altele care alti bolnavi nu si le puteau permite si bineinteles nu puteau sa faca radioterapia. A fost cel mai cumplit moment din viata mea cand am aflat ca am cancer,ceva mai cumplit nu am trait...pe moment am refuzat sa cred...tratamentul a fost dur...aveam momente cand simteam ca nu mai pot,ca o sa cedez,au fost femei care au murit langa mine...atunci iti trec prin cap fel de fel de idei...dar lucrurile care mi-au dat energie au fost familia mea si prietenii. Am  luat-o ca orice boala...mi-am zis ca eu sunt mai tare ca moartea...mi-am zis ca trebuie sa traiesc si sa lupt pentru viata mea. In acea perioada erau oameni care efectiv urlau de durere...si acea durere a lor ma sfasia si pe mine sufleteste.. .si parcă nu era de ajuns condamnarea ce ne-a fost data, mai avem de suportat si dispretul cu care eram tratati de sistemul sanitar...si de actuala guvernare.Sunt indignata de ce au mai pus la cale acesti oameni...de fapt nu cred ca merita cuvantul"oameni"...mai degraba dusmanii poporului roman ...cu siguranta nu cancerul omoara pe cei afectati de aceasta boala...sigur mor oameni in stadii mari...ci guvernantii portocalii care sunt adevaratul cancer al societatii romanesti...este sfasietor si cutremurator au taiat salariile...au micsorat pensiile...au desfintat spitalele au saracit oamenii cu un scop...ei  doresc sa iesim din sistem cu totii pe cale naturala.Toti acesti domni din ministere impreuna cu cei de la guvernare trebuie trasi la raspundere...trebuie sa se adopte o legea a responsabilitatii cat mai repede. Daca nu sunt competenti si nu stiu cum sa gestioneze banii publici sa plece si sa lase locul celor capabili... sunt atatia oameni profesionisti in tara asta, dar nu sunt lasati sa isi faca treaba... sau sunt dati la o parte.
 Dar gata cu atata tristete ...astazi m-a vizitat nasul meu care este un medic exceptional la SRI  si care in fiecare luna de februarie imi aduce primii ghiocei din curtea dumnealui si pe care ii postez cu mare placere pe blogul meu.
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

11 comentarii:

  1. Ma bucur enorm ca ai rezolvat cu cancerul .Ca ai avut posibilitati sa rezolvi ca altfel statul nu ar fi facut nimic :-j.
    Ma bucur ca esti fericita ,imi place sa vad oameni fericiti .Si ghioceii sunt superbi :x

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumosi ghioceii! In ce-i priveste pe conducatori, e o lege fizica, ce nu iarta pe nimeni: roata sa invarte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Admir foarte mult modul in care vezi lucrurile!Superbi ghioceii!O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani! de ziua romaneasca a iubirii.Sistemul sanitar cu siguranta este in colaps de mult timp.Organismele care sunt abilitate sa-l menagerieze sunt infantile,dar mai exista si coruptia din sistem.Stii foarte bine,asa cum stiu si eu, ca daca nu plasai ceva......, acolo unde trebuie nu primeai mai nimic.Acum cind situatia a scapat de sub control ,cred ca este dezastros si oamenii mor cu zile nu din cauza CANCERULUI,ci datorita incompetentei,furaciunilor si indolentei cu care se confrunta cei aflati in suferinta.Ma rog in fiecare clipa ca cei bolnavi,indiferent de ce boala sa aiba ingrijirea necesara si sa fie citi mai putini pacienti prin spitalele Romaniei.Ghioceii sunt superbi,am si eu pe tereasa niste ghivece cu ghiocei care au inflorit si sunt foarte dragalasi.Ei isi fac datoria cind le vine timpul.in cimp nu cred sa existe sub asamenea mormane de zapada?!Iti doresc o primavara senina si linistita!

    RăspundețiȘtergere
  5. Este foarte adevarat ca mai totul merge anapoda... si e foarte trist si dureros. O seara plina de iubire langa cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc frumos ptr comentarii...si va spun inca un multumesc din suflet oameni dragi ptr ca existati.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tu chiar esti o adevarata luptatoare si ar trebui sa invatam din experienta ta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cat sunt de frumosi ghioceii!Ai un blog frumos,imi place!
    O sa mai vin pe aici daca imi dai voie!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. langmina...asa este,ghioceii sunt frumosi,multumesc ptr apreciere si te astept cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere
  10. J.J....nu stiu daca sunt o mare luptatoare...pe mine viata m-a transformat sa fiu asa. Multumesc frumos de vizita.

    RăspundețiȘtergere