Totalul afișărilor de pagină

duminică, 19 februarie 2012

Nu pot sa comentez...

Nu stiu ce se intampla cu blogul meu...cand comentez pe alte bloguri , exista niste cuvinte care trebuie sa le scriu in acea caseta...apoi dau publicati...la mine nu mai apar,asa ca nu pot sa fac nici un comentariu. Cred ca este vorba de cuvintele  reCAPHCHA...imi este imposibil sa fac comentarii la acele bloguri .Daca stiti cum sa remediez acesta problema va rog sa ma ajutati.

Va multumesc frumos.
gabriella.

12 comentarii:

  1. Din cate am vazut au schimbat cuvintele caphcha!!! Poate o sa se remedieze problema

    RăspundețiȘtergere
  2. Flyerboy...poate,problema este ca nu pot comenta si imi pare nespus de rau...eu primesc dupa cum vezi comentariile voastre si pot raspunde la cei care imi permit.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu ar nici o treaba alea sunt un fel de a te proteja de spam ...este exact cum ai avut si tu inainte le scoti din setari de acolo si gata..doarp ropietarul blogului respectiv ..in fine daca nu intelegi acel cuvant ai jos chiar acolo unde il scrii un fel de sageata rotunda...dai pe ea si iti apare alt cuvant ..si tot asa pana intelegi cuvantul respectiv ..cand l-ai inteles il scrii in casuta aia ...si il publici !

    RăspundețiȘtergere
  4. dar ca sa mearga..treb scris exact asa cum iti apare... cu spatiu cifre etc ...:-??deci nu iti face griji e de bine :))dai pe sageata aia rotunda din dreapta..pana intelegi cuvantul respectiv sau ce scrie acolo si gata

    RăspundețiȘtergere
  5. Florea...eram sigura ca imi vei sari in ajutor...tu esti colacul meu de salvare... stiu ce vrei sa spui, eu nu mai am acele setari ca m-ai ajutat tu sa nu mai fie,dar o sa incerc acum . La propietarul blogului unde comentez nu apar acele cuvinte,iar ca sa scriu dupa audio ...nu inteleg engleza.

    RăspundețiȘtergere
  6. Florea...eu stiu ca tu vrei sa ma ajuti,dar nu merge...uite cand intru pe un blog care imi cere sa scriu acele cuvinte dau pe publicati si apare "Dovediţi că nu sunteţi un robot
    Caracterele pe care le-aţi introdus şi cuvântul de verificare nu corespund. Încercaţi din nou." Acele caractere nici nu apar...am dat si pe sageata rotunda.Poate este ceva de la ei...sau poate trebuie sa cer ajutor de la astia cu blogurile...chiar nu stiu.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu cred ca problema e la tine.
    ci la ei,.
    sunt bloggeri la care pui cuvintele alea si cand vrei sa publici nu iti pare butonul de publicare.
    la asta te referi? sau am inteles gresit?

    RăspundețiȘtergere
  8. £αvi H...cand comentez la acei blogeri,nu apar acele cuvinte care sa le scriu in casuta aceea.La asta ma refer...acum citeam pe net un articol recent despre asa ceva de pe 9 febr 2012

    RăspundețiȘtergere
  9. atunci este de la pc tau se incarca foarte greu ...ce browser folosesti ?ionternet explorer ?mozzila ?opera?google chrome ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Florea...folosesc Mozila Firefox,nu se incarca greu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si am aceeasi problema.Daca postez cu o alta adresa web nu-mi apare postarea.Cred ca figureaza siteul pe undeva ca fiind spam, INSA NU ESTE.

    RăspundețiȘtergere