Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 11 februarie 2012

Oamenii mei salvatori domnul Profesor Gabriel Banceanu si domna asistent Gloria Serban...

Acesta zi de 11 februarie este o zi speciala pentru mine...este o zi pentru a darui recunostinta mea de suflet celor doi oameni salvatori ai mei domnului  profesor Gabriel Banceanu si doamnei asistent Gloria Serban de la spitalul Polizu...multumesc acestor oameni deosebiti si frumosi pe care-i cunosc si incerc sa-i descopar zi de zi. De la ei am invatat ca poti lumina ziua unui om cu o vorba buna...cu un zambet sau cu un simplu gest...si daca stau bine sa ma gandesc orice zi este buna pentru a darui cata vreme daruiesti din suflet. Va multumesc din suflet pentru grija dumneavoastra acum la implinirea a trei ani de la operatia de cancer...va sunt recunoscatoare pentru faptul ca m-ati ajutat sa traiesc...ca a-ti avut rabdare cu mine,ca a-ti fost tot timpul cu sufletul langa mine.Ma simt foarte norocoasa si bogata pentru ca mi-a dat Dumnezeu niste oameni speciali pe care ii iubesc din toata inima...oameni care mi-au salvat viata...oameni care m-au adus la linia de plutire pentru ca nu este usor cand afli ca esti cu un picior in groapa...oameni care mi-au aratat ce inseamna prietenia...oameni care  m-au ascultat si alinat durerile in clipele de cumpana ale vietii mele...oameni care mi-au  adus un zambet  si incurajare la timpul potrivit. Va multumesc inca o data frumos ca a-ti intrat in viata mea exact atunci cand am avut nevoie...pentru ca ma simt iubita si protejata...si simt ca si eu la randul meu ofer iubire si protectie.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

10 comentarii:

  1. Gaby,sa ai sanatate,bucurii,impliniri,multi ,multi ani de aici incolo!Ingerilor.....care au intrat in viata ta ,la un moment de rascruce, sa le fie viata vesnic luminata.O duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. MEG55...multumesc frumos ...la fel iti doresc si tie multa sanatate ptr ca noi doua stim ca acesta este cea mai importanta...iar ptr cei doi oameni speciali din viata mea le doresc la fel sanatate si tot binele din lume.

    RăspundețiȘtergere
  3. felicitări unor asemenea oameni dăruiţi meseriei şi omului pe care-l slujesc şi respectă,iar ţie ,ani mulţi cu sănătate şi bucurii alături de toţi cei dragi sufletului tău!
    zile cu lumină şi pace în suflet să ai mereu pe drumul vieţii tale,
    cu drag
    ryanna.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur enorm ca ai parte de asemenea oamenii ,si sper sa fi sanatoasa , bucuroasa >:D< si tot binele din lume !
    O duminica frumoasa iti doresc :*!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ryanna...multumesc frumos...am avut norocul de a da peste acesti oameni minunati exact cand am avut nevoie.Acesta zi am numit-o speciala ptr mine si cu ajutorul acestori oameni devotati meseriei am reusit sa trec peste necaz. Multumesc inca o data si sunt optimista in continuare...se spune ca atunci cand treci de 5 ani nu mai exista nici un pericol,dar pana atunci trebuie controle periodice si serioase.

    RăspundețiȘtergere
  6. ©Ramonaa ‹з...multumesc...sunt sanatoasa si bucuroasa dar acum am invatat ce inseamna precautia.

    RăspundețiȘtergere
  7. Iubind ceilalţi oameni ne iubim pe noi înşine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bibliotecaru...asa este,ca sa fiu acum sincera cu mine...abia in acesti ani am invatat sa ma iubesc si pe mine,pana atunci nu stiam decat sa spun ca nu am timp sa merg la doctor si ca am foarte multa treaba la servici...se pare ca daca nu ai grija de tine atunci cand trebuie situatia poate fi critica...da pe acesti oameni ii iubesc din suflet ,cand ma intalnesc cu ei ii consider exact ca cei din familia mea. Ptr mine controlul de rutina este o bucurie ptr ai intalni...chiar nu exagerez cu nimic,timpul petrecut in spital,atatea luni,trei interventii chirurgicale...au fost alaturi de mine si m-au facut sa nu simt lipsa de acasa. Multumesc frumos de vizita si iti doresc o seara frumoasa si linistita chiar daca vremea nu tine cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multa sanatate si tot binele din lume!

    RăspundețiȘtergere
  10. gabriel...multumesc,sa dea Dumnezeu sanatate la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere