Totalul afișărilor de pagină

luni, 13 februarie 2012

Si totusi ne asumam acest risc...

V-ati gandit vreodata ca in viata nu conteaza cat pierzi,nici faptul ca oamenii iti vor lua totul la un moment dat,nici ca ajungi la pamant de multe ori...si totusi exista ceva ce nu iti poate lua nimeni niciodata...iubirea ... ambitia...speranta...ele te ajuta sa te ridici,sa lupti,sa ierti. Cateodata gresim cand avem asteptari de la oameni...avem surpriza de a ne lasa cu lacrimi in ochi si totusi ne asumam acest risc ...continuam sa  ne mintim ca este altfel,pastrand in suflet speranta ca ei sunt mai buni. Si totusi mahnirea ca un om te raneste ramane acolo cuibarita in suflet ...iar durerea este ca un hot in noapte care iti jefuieste casa. Acesta durere este nedreapta si cred ca numai credinta si dragostea le estompeaza pentru ca in final trebuie sa invatam singuri sa fim fericiti in acesta lume a noastra.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

6 comentarii:

  1. mda..si totusi e mai bine sa ai atat cat iti lipseste indiferent despre ce este vorba..oameni , prieteni,animale :)) bunuri materiale....

    RăspundețiȘtergere
  2. dragostea acopera totul... crede totul, nedajduieste totul, sufera totul...

    RăspundețiȘtergere
  3. Am un motanel si de cate ori ma joc cu el, nu uita sa ma zgarie si sa ma muste:). Dar tot tin la el, ca si oameni suntem diferiti, unii ranesc pentru ca au fost si ei raniti sau asa au invatat pana acum sa traiasca. Da, numai dragostea te face sa treci peste zgarieturi si muscaturi:). Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am mai vazut melodia pana acum, asa e...sunt de acord cu ce spune si Florea...

    RăspundețiȘtergere
  5. greşeala nostră este că avem aşteptări prea mari de la cei din jur.

    RăspundețiȘtergere