Totalul afișărilor de pagină

luni, 20 februarie 2012

Urmeaza trezirea la realitate...

In ultima vreme  scriu cam mult despre oameni...poate inainte eram prea preocupata si nu observam micile rautati ca sa le zic asa...dezamagirile cred ca vin din asteptarile noastre mult prea mari si dupa ce se intampla acest lucru urmeaza trezirea la realitate.Fiecare deziluzie care apare este deja o lectie invatata...da...as vrea sa cred ca toti oamenii sunt buni...ca au o bunatate in ei,chiar daca pare ca uneori o tin ascunsa. Mereu spunem ca viata este un risc...dar in general cu totii asteptam multe de la cei de langa noi,dar oare cati stiu sa ofere o stare de bine si de optimism...va spun eu...putine persoane. In general intalnim oameni care isi urmaresc propiile interese...este trist si adevarat,dar noi trebuie sa-i cautam pe aceia  a caror valoare consta in adevar,respect,prietenie si sinceritate.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

15 comentarii:

  1. Trebuie sa fiu Om!
    Caci omul este plamada mainilor lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim...multumesc de vizita...asa este ...trebuie sa fim oameni

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara si bun gasit,draga mea,Gabriella! Nu am mai trecut demult pe la tine si nu mica mi-a fost surpriza..constat ca si blogul tau prinde culoare pe zi ce trece si ma bucura.Sa stii ca am fost suparata ,necajita,pe faptul ca mi-a lasat cineva un mesaj si m-a intrebat: "Ce crezi ca faci tu aici,te crezi mai cu mot? Multi fac ce faci tu cu copy/paste...si ca nu este corect!? I-am raspuns ca asa vad eu "frumosul" cum il asez pe fiecare pagina a blogului,iar daca nu-i place sa nu ma viziteze ca nu oblig pe nimeni! La varsta asta nu stiu sa scriu poezii,sa fac ceva original asa ca ma delectez citind poezii,privind imagini frumoase si ascultand muzica,iar pe toate astea le aduc la mine pe blog fiindca imi fac viata ,parca mai frumoasa.,usoara,placuta...Lumea este rea si invidioasa,dar eu zic ca fiecare din noi avem loc sub Soare....si nu ar trebui sau ar trebui sa respectam optiunea fiecareia fara a ne jigni,adica trebuie sa fim Oameni!....O seara buna ,reusita langa cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Poti sa stergi mesajul..iti multumesc pentru vizita facuta! O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie mi-a ramas in minte un copilas de la groapa de gunoi, nu stiu cum sa fac sa-l gasesc, era pe langa Cluj.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna dimineata,Gabriella! Dac nu am spus,am revenit sa-ti spun ca ai tare mare dreptate in ce scrii..O zi buna! Te astept la o cafea,virtuala!

    RăspundețiȘtergere
  7. cam rar in ziua de astazi, dar mai exista :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Exista. Dupa cum s-a spus si mai sus , mai rar. Dar gasim asa oameni.
    Oamenii sunt din ce in ce mai egoisti. Bine. Iti trebuie si o doza de egosim sa reusesti sa faci ceva!! Dar ...suntem oameni, traim printre oameni! Sau cel putin asa credeam!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ana...multumesc de comentariu ...nu trebuie sa-ti faci probleme ,dupa cum ti-am spus blogul tau este plin de culoare,un blog primitor...nici eu nu stiu sa scriu poezii,adica nu stiu ptr ca nu am incercat,dar gasesc subiecte din viata.Nu trebuie sa-ti faci probleme cu cei care sunt rautaciosi...si eu am intalnit astfel de oameni...important este sa faci exact ceea ce simti...si in final este blogul tau. Te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  10. ©Ramonaa ‹з...asa este ...dar cateodata EU chiar simt ca toti sunt prea preocupati de propriile probleme pentru a intreba macar" banalul ce mai faci?" ... stiu ca nimeni nu e singur, dar cateodata, oricat de multa lume as avea in jur, parca as fi singura...

    RăspundețiȘtergere
  11. Robert Nicolaescu...sunt multi copii in situatia asta precara.

    RăspundețiȘtergere
  12. £αvi H....ai dreptate oamenii buni sunt rari astazi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Flyerboy...Eu n-am sa inteleg niciodata de ce OMUL nu mai "face bine" doar ca sa se simta el bine cu el insusi, ci intotdeauna asteapta, sau si mai grav, pur si simplu cere ceva in schimb.
    Unde este omenia de altadata? Ne laudam ca omenirea a evoluat si suntem mandrii de descoperirile stiintifice, dar oare individul, OMUL nu cumva a inceput procesul de involutie ...stii, eu am o vorba: RAU se face atit de usor, insa BINE cati dintre noi mai fac?

    RăspundețiȘtergere
  14. exista momente de ratacire. Nu stiu cum sa le zic altfel, dar uneori pierdem contactul cu Dumnezeu, cu natura, cu pamantul, uitam sa II apreciem(de ce nu, sa iubim) creatia, inclusiv pe ceilalti oameni.

    RăspundețiȘtergere