Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 mai 2012

Am reusit sa traiesc....

Cred cu tarie ca atunci cand m-am nascut,stelele s-au aliniat  intr-un fel....si mai cred ca in viata mea totul  a depins  de mine dar si de Dumnezeu care m-a luat sub aripa lui.Dupa cum spuneam in una din postarile trecute,azi am fost la Bucuresti la control la domnul Profesor Banceanu.Am avut emotii mari pentru ca nu sti niciodata cand boala iti face surprize. Desi sunt obosita dupa drum...ma simt extrem de fericita pentru ca  sunt complet vindecata de cancer...spun aceste lucruri dupa multe investigatii pe care m-i le-a facut Profesorul astazi. Ma uitam la dumnealui ca avea acea stare de bucurie care se citea pe fata si mi-a spus ca desi in mare parte totul a depins de dumnealui...un sfert din merit este si al meu pentru ca am stiut sa lupt pentru viata. De domnul Profesor Banceanu si doamna asistent Gloria Serban m-a legat un fel de afectiune de care eu am nevoie. Stiti,eu cred cu tarie ca seva din care se hranesc oamenii,indiferent de profesie ,este afectiunea,increderea si dragostea...daca incercam sa nu mai credem in ele,facem cea mai mare greseala si ajungem sa murin incet-incet si trist. Asa ca eu asa sunt...pot spune ca sunt o norocoasa incat am realizat ca viata mea seamna cu un basm plin de intamplari minunate...pentru ca dupa atatea chinuri si intamplari nefericite...am reusit sa traiesc.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

7 comentarii:

  1. Ma bucur mult pentru tine! Multa sanatate si fericire iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara!Ma bucur sincer pentru tine!Sa ai parte numai de impliniri si bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna dimineata,bun gasit,draga mea! Scuza-mi absenta..dar ,am revenit intr-o clipa de ragaz si te-am citit si pot afirma cu mana pe inima,ca imi bucuri sufletul cu vestile bune pe care le transmiti ,cu optimismul ,cu increderea in forta ta,puterea ta,a lui Dumnezeu si a oamenilor care ti-au acordat ajutorul atunci cand aveai cea mai mare nevoie de el...Iti doresc o viata plina de sanatate de binecuvantari si de mult si nebanuit bine..Asa sa ne ajute Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vreau sa-ti spun despre imagine ca este atat de sugestiva si potrivita cu tot ce ai scris...sa deschidem larg fereastra sufletului,a casei,sa privim spre viitorul ce se intinde in fata ochilor...cu speranta de a fi mai bun,mai frumos,mai minunat, deci ,datator de speranta de sanatate!
    Minunata postare! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur pentru tine! Felicitari! toata stima si respectul meu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur foarte mult!>:D<
    Se pare ca ziua asta e una perfecta:x:x
    Se intampla numai lucruri bune:x

    RăspundețiȘtergere
  7. Va multumesc frumos ca va bucurati pentru mine...desi sunteti dincolo de monitorul calculatorului,nu ne-am cunoscut niciodata fata in fata,decat prin intermediul blogului,simt ca sunteti adevarati prieteni virtuali. Va multumesc din suflet ca existati!

    RăspundețiȘtergere