Totalul afișărilor de pagină

vineri, 11 mai 2012

Asa cred eu...

Zilele acestea am fost putin cam tensionata si probabil ca sa vazut ca nu prea am fost activa pe blog.  Deoarece sunt o fire energica si nu prea imi place sa stau de loc, dar totusi trebuia in orice moment sa gandesc ca  am facut o operatie destul de grea...in acesta saptamana am facut exces de zel...asa ca am avut unele probleme cu sanatatea si sigur  asa cum m-a stiati din postarile mele optimista...iata ca am devenit in aceste cateva zile pesimista. Zic pesimista pentru ca in aceste doua zile repetam mereu ca nu cred ca voi mai avea puterea sa o iau de la capat. Dar imi revin usor...mai ales ca luni voi merge la Bucuresti pentru controlul periodic. Oricum mi-am revenit si sunt  in stare in orice clipa sa o iau de la capat si sa lupt pentru viata mea,pentru ca sunt constienta ca familia si prietenii  vor fi mereu alaturi de mine. Mereu mi-am promis  sa fiu eu...cea luptatoare...autentica care in orice clipa iubeste viata si oamenii...care oricand se poate uita in oglinda  si isi iubeste sufletul. Da...iubesc viata cu toate provocarile ei,chiar si cu greutatile care survin pe parcurs...pentru ca stiu ca fiecare necaz sau experienta neplacuta este un pas inainte...si nimic nu este imposibil daca doresti ceva. Asa cred eu...
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

4 comentarii:

  1. Ei bine , asta imi repetam si eu desi sunt tot la fel o fire optimista . Dar daca Dumnezeu vrea sa-ti fie bine o sa fi bine ,si daca toti avem incredere ca tu poti ..o sa poti >:D<.
    Sa ai grija de sanatatea ta pentru ca restul oameniilor nu ti-o pot imbunatati ,ei iti pot imbunatati lucrurile din viata .

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur ca esti bine, sunt sigura ca o sa iti revii complet si o sa fii in continuare puternica :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ©Ramonaa ‹з...multumesc ptr incurajari,cred ca am avut un moment de slabiciune...doar suntem oameni. In general imi place sa ma consider un om puternic...si chiar asa sunt.

    RăspundețiȘtergere
  4. £.uzu...da acum sunt bine,nu este vorba de cancer...am ridicat ceva si m-a durut groznic operatia. Eu nu prea fac asa ceva,dar stii cand trebuie sa se intample...se intampla.Multumesc mult,esti o draguta.

    RăspundețiȘtergere