Totalul afișărilor de pagină

joi, 31 mai 2012

Exista momente...

De multe ori ne simtim atat de singuri...sunt lucruri in viata de care oricat ai vrea nu poti fugi,nu poti sa te ascunzi de ele. Singura solutie este sa le infrunti si sa le accepti asa cum sunt. Trebuie sa gandim ca  noi suntem cel mai bun prieten al nostru incat trebuie sa stim sa zambim din nou...sa credem in noi...sa invatam sa speram,sa stim cand trebuie sa ne stergem singuri lacrimile de pe obraz  si sa avem curajul de a merge mai departe. Exista momente cand viata te doboara incat da cu tine de  pamant de nu te mai vezi...dar tot ea iti scoate in cale soare luminos,oameni adevarati,flori si zambete.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

4 comentarii:

  1. Buna,gabriella.Esti o femeie luptãtoare asta se vede.Daca íti place sã citesti,si vrei da-mi pe blogul meu o adresa de email,iar eu am niste carti extraordinare.ti le trimit pe email si tu dupa aceea cand ai timp le citesti.Dupa mine tu ai foarte multe probleme nerezolvate cu tine.Ai anumite frustrãri care te macina.Crede-ma ca si eu am probleme mari de tot,psihologii nu m-au ajutat,dar am avut prieteni care mi-au trimis aceste carti si cu mult efort din partea mea acum sunt mai bine.
    Te ímbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Solidaster...multumesc pentru carti,sigur ca vreau sa citesc. Mereu mi-a placut sa citesc si sa studiez absolut orice...mereu mi-a placut sa ma informez absolut in toate domeniile. Nu stiu ce parere ti-am facut eu,dar atunci cand postez ma refer asa in general la tot ce este in jurul nostru,la oameni,la caracterele lor,la comportamentul lor,asta nu inseamna ca toti sunt la fel.Eu cel putin sunt mandra ca am intalnit oameni extraordinari pe care--i port cu cinste in inima. Sigur am trecut printr-o perioada foarte grea din viata mea si cred ca daca eram mai slaba de inger muream de mult,mai ales cand am vazut si asistat la cateva suflete cand isi trageau ultima suflare de viata. A fost greu dar am avut dorinta nebuna de a trai...si dupa toate aceste suferinte abia acum dupa acesta perioada am invatat ce este viata.Ii multumesc lui Dumnezeu ca am avut sansa sa ma vindec de cancer si ca am intalnit oameni adevarati care au fost langa mine.Poti sa-mi trimiti cartile ptr ca eu le citesc si insusesc cu placere. Nu zic ca sunt perfecta dar cel putin eu consider ca viata mi-a dat o lectie...pe care sigur am invatat-o!Acum stiu sa traiesc cu adevarat,am invatat ca munca nu este totul in viata,si ca cel mai important este sa ai grija de sanatatea ta.Multumesc frumos ptr tot si te imbratisez cu tot dragul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. gabriella,daca nu as fi facut o impresie bunã nici nu ími luam timp sã comentez la tine pe blog nici sã-ti trimit cãrtile.
      Unele postãri mi se par doar triste,atât.Uneori este bine sã vorbim despre lucruri.Eu te apreciez pentru forta interioarã,de a trece peste aceste lucruri.Sper ca citind cãrtile sã ínveti lucruri noi.Apoi o sã discutãm.O seara plãcutã si toate bune.:))

      Ștergere
  3. Solidaster...stai linistita ,nu este nici o problema. Apreciez foarte mult si am inteles mesajul tau.Sigur...vreau sa vorbim si cu ocazia asta sper sa impartasim multe ganduri.Multumesc frumos pentru tot si sper sa ne auzim curand.Sa ai o seara frumoasa si linistita.

    RăspundețiȘtergere