Totalul afișărilor de pagină

vineri, 24 august 2012

Un om care priveste altfel viata...

Intotdeauna eu iert pe cineva  foarte repede,in schimb uit foarte greu. Chiar daca am fost ranita de nenumarate ori,acestea dimpotriva m-au intarit. Nu am urat pe nimeni si nu m-am razbunat in viata mea,dar asa cum am spus uit foarte greu pe acele persoane care mi-au facut rau...si au fost destule. Nu stiu de ce...poate din invidie sau din prostie. Oricat ai vrea sa uiti,iti este imposibil!.Mereu vei simti acele persoane care te-au ranit cadva si iti va tulbura gandurile. Si totusi daca stau bine sa ma gandesc timpul le vindeca pe toate...sigur nu in totalitate pentru ca in sufletul tau raman acele amintiri mai putin placute..Dar cu toate acestea nu as schimba cu nimic trecutul...nu as schimba nimic in viata mea pentru ca datorita acestor intamplari sunt astazi un om care priveste altfel viata.      Inchei cu Trebuie sa Traiesc. gabriella.

4 comentarii:

  1. Bibliotecaru...asa este...trandafirii sunt preferatii mei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place mult BZN .... folosesc si eu multe din clipurile lor... A ierta e omenesc,dar de uitat se pare ca uitam tot mai greu si-mi aduc aminte de un citat a lui Alex.Dumas... ranile sufletului se inchid

    RăspundețiȘtergere
  3. te rog sa ma ierti,dar nu stiu ce am facut ca s-a inchis..adica a plecat fara sa pot sfarsi.....deci,"ranile sufletului se deosebesc de celelalte prin aceea ca se acopera,dar nu se inchid,mereu dureroase,ele raman in inima vii si deschise."..un mare adevar... daca nu iertam pe altii,atunci nici Tatal nostru nu ne iarta noua greselile noastre...iar Dumnezeu-IIsus Hristos este iubire...asa ca a ierta este una,iar a uita este cu totul altceva....O zi buna!

    RăspundețiȘtergere