Totalul afișărilor de pagină

vineri, 26 decembrie 2014

Nu ne gasim locul...

Viata e facuta din urcusuri si coborasuri…si stagnari…momente cand nu stim de unde incepem si unde ne sfarsim.Nu ne gasim locul si ne rostogolim printre ore in fiecare zi incercand sa ajungem la un echilibru,care din pacate este din ce in ce mai greu de gasit in ziua de azi…ingredientele sunt greu de gasit-sinceritate,afectiune,iubire,armonie,tandrete,rasete de veselie….parca toate sunt din ce in ce mai greu accesibile.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

4 comentarii:

  1. Când crezi că drumul tău s-a sfârşit, intotdeauna mai apare o uşă nouă, care te poate duce pe un drum neaşteptat de frumos.
    Niciodată nu ştii câte uşi vei întâlni în viaţă.
    Fiecare uşă duce către un drum.
    Unele uşi duc spre drumuri anevoioase, pline de încercări şi piedici.
    Altele duc spre nicăieri…
    Unele uşi duc spre uitare…
    Ar trebui, totusi, să deschizi fiecare uşă, pentru a vedea unde duce.
    Si, intr-o buna zi, vei vedea ca sunt şi uşi vechi, mai puţin frumoase, care nu promit nimic, dar care în schimb duc spre cele mai frumoase drumuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ptr comentariu...este superb si prea adevarat!Te imbratisez cu drag.Sarbatori fericite pline de lumina si bucurii!

      Ștergere
    2. Frumos comentariu, daca toata lumea ar sta un pic sa reflecteze cu siguranta am gasi mai usor acea usa care in aparenta nu promite nimic, dar care ne duce spre o lume mai frumoasa. Multumesc si te imbratisez cu drag.

      Ștergere
  2. E bine să știi că undeva te așteaptă mereu o ușă deschisă, o ușă fără cheie sau lacăt doar pentru tine. Ușa îți este deschisă la orice oră și te lasă să-i treci pragul fie ca ai zâmbetul pe buze fie că ai ochii plini de lacrimi. Știi că dincolo de prag se află o mare de liniște, încredere și siguranță. Dincolo de prag se află soluții pentru toate problemele tale.
    Ce găsești după ce treci pragul? Un om! Întotdeauna trebuie să fie un om. O ușă care se deschide spre pustiu nu a adus niciodată nimănui fericire.

    RăspundețiȘtergere