Totalul afișărilor de pagină

marți, 5 octombrie 2021

Nu imi voi permite niciodata...


Nu imi voi permite niciodata sa corectez un om care are conceptii fixe.Nu am sa-l fac sa inteleaga, pentru ca este fixist si imi dau seama ca nu pot sa-l aduc pe drumul real.Un om in a carui vorba cuvintele sunt lege pentru el. Stiu ca ori cat as incerca,totul este un esec total!

Persoanele care merg pe ideea ca asa se face,care  spun ,nu e bine,care sunt convinse ca nu pot sau nu stiu ,fara sa faca un lucru concret de aspectul respectiv sunt persoane care incerc sa le evit elegant.
De fapt, aceste persoane recurg la argumente irationale, deoarece nu au o baza concreta pentru argumentarea deciziei lor. Vor invoca scuze pentru a-si justifica rigiditatea si lipsa de dorinta de a face lucrurile altfel, de a invata si promova noi modele,si mai precis de a evolua.Am vazut oameni in care sufletul lor era gol,pustiit si incercau sa ofere pareri altora despre viata. Nu poti sa oferi sfaturi despre viata cand tu nu stii ce se petrece cu  viata ta...
Este destul de usor sa-i reperezi,cel putin pentru mine, deoarece, de obicei, cei care invoca scuze , sunt primii care le-au incalcat in viata lor si le incalca in continuare, chiar in timp ce le invoca. Sunt acele persoane care incalca exact regulile prin care decid ei ca TU nu corespunzi!

Este un om dezamagit de propriile trairi, care nu constientizeaza ca felul asta rau de a fi ,il indeparteaza de oameni si  de Dumnezeu…

Este exact nici mai mult sau mai putin, un muritor. Ca mine, si ca tine!

Cred ca asta-i diferenta dintre oameni si Oameni…


 

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu