Totalul afișărilor de pagină

luni, 3 ianuarie 2011

Inca exista iubire!


Si totusi există iubire
Si totusi există blestem
Dau lumii, dau lumii de stire
Iubesc, am curaj si mă tem.

(fragment din - Totusi, iubirea de A Paunescu)

Cand iubesti poti sa ajungi unde vrei si sa faci ce vrei, ajungi si pe culmi nebanuite Iubirea poate lua mai multe forme, poti sa minti pentru iubire, plingi, suferi, rizi, cinti, fluieri, plutesti... simti ca traiesti si de-ar tine frumosul sentiment ce bine ar fi, dar daca doar unul iubeste si se lupta, ce urit este cind stii ca in sufletul tau se da o batalie pentru a-ti demonstra iubirea si sa vrei sa o si daruiesti, dar nu ti se raspunde la fel... atunci incerci sa te trezesti si sa vezi realitatea, o sa suferi, dar o sa treaca, poate o sa gasesti pe altcineva si o sa ti se para ca pe acel cineva il iubesti mai mult, si e alta iubire.
 Dar sa fim realisti.....la o anumita virsta toti ajungem sa credem ca iubirea se reduce la respect si incredere...Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita si privind inainte.
 Eu cred ca cea mai frumoasa culoare este iubirea... este  in nuante de rosu si neaparat de verde, un pic de mov si de portocaliu, albastru deschis si alb... si stropi de alte culori si mii de sunete si de soapte...
Da, iubirea e o poveste, iar noi, daca vrem sa insemne ceva iubirea, trebuie sa credem... la fel ca in zane, printi, Mos Craciun si spridusii lui ...

 Ce poate fi mai frumos decit sa simti iubirea in toata splendoarea ei,insa iubirea matura este ceva magnific,ceva ce se simte si traieste mai presus decit cuvintele.Ierti,uiti si nimic nu conteaza in afara de iubire...durerea se transforma in placere,tristetea in bucurie,lacrimile in mingiieri totul se transforma in iubire..daca iubesti matur,traiesti pentru ea,lupti pentru ea,nelasind nici un obstacol sa intervina,tot ce este complicat devine simplu,tot ce este imposibil devine posibil,si te face sa ai rabdare ...sa astepti ca totul sa fie asa cum iti doresti...crede in puterea iubirii si vei realiza cit de frumoasa poate fii,alunga lacrimile si fi puternic.

Inchei cu Trebuie Sa Traiesc.
gabriella.

Un comentariu:

  1. gaby,ce frumos spui, dar ca sa iubesti treb. sa fii iubit si at exista continuitate, o zi buna.
    Petro.

    RăspundețiȘtergere