Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 27 iulie 2011

Daca sunt anonimi sa ramana in anonimat...

  
Nu inteleg atitudinea unora care fac comentarii pe blog si se inregistraza cu Anonim...sigur inteleg ca nu au cont...dar la sfirsit pot sa se semneze cu Ionescu...Popescu. Am urmarit de cateva zile si alte bloguri ale prietenilor mei virtuali...si vad ca si ei se confrunta cu aceleasi probleme...ba chiar unii sunt apostrofati cu diverse jigniri...chiar nu sunt de acord cu asta...nu iti place blogul respectiv...treci mai departe pentru ca pe internet este loc pentru fiecare. Curajul de pe forumuri a anonimilor este tocmai cea a anonimatului... ei sunt slabi... sunt fricosi.... sunt fara puterea de a-si sustine opiniile in gura mare si spunandu-si numele.
Ei nu vor avea niciodata curajul confruntarii directe nici macar in mediu virtual... cu atat mai putin in viata reala. Cei mai multi dintre noi se ,,metamorfozeaza " in fata tastaturii...probabil ca frustrarile si obsesiile se manifesta pregnant in spatele anonimatului. Ce sa faci ... eventual sa cenzurezi comentariile cu adevarat lipsite de bun simt...sau sa  le stergi...daca sunt anonimi sa ramana in anonimat... n-am nevoie de parerea unora care n-au curaj sa-si dezvaluie identitatea.

 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

7 comentarii:

  1. Majoritatea cei cu "Anonim" nu stiu sa foloseasca blog-ul , poate e ceva nou pt ei ,si ca nu stiu toate optiunile ,asa am fost si eu la inceput:D asta in cazul cand nu au un vocabular vulgar , iar cei care vb aiurea nu au ce face si doar isi pierd timpul. Nu-ti bate capul , ignorai :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Rafael...pe mine chiar nu ma deranjaza...uite mi sa intimplat la o postare ca un anonim sa fie putin cam mieros nu stiu daca e bine sa folosesc acest cuvint adresindu-se(adica mie) cu Dulcik...drept sa-ti spun m-am enervat...dar chiar am citit din blogurile pe care le urmaresc...ca acesti anonimi folosesc cuvinte urite...jignitoare.Ce sa faci...asta este nivelul unora de civilizatie. Ce pot sa-ti spun...sa vizitezi cat mai multe orase si sa ne mai ti la curent si pe noi. Sa ai o seara cat mai linistita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Suflet de curva ...asa cum am scris in postare toti avem loc pe internet...chiar nu este corect...daca cine are ceva de spus...atunci sa aiba curajul sa critice sau sa spuna frumos...nu-mi place cum scri . Multumesc de vizita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu am probleme de genu' ...dar am vazut ca de alte bloguri se tin... n-au curaj sa spuna cine sunt, lasiiiiiiiiiiiiii! Multumesc pentru parere! Conteaza foarte mult! >:D<

    O seara minunata.

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu am primit de 2 ori un comentariu in anonimat este foarte interesanta lasitatea anonimilor pentru ca pana la urma suntem pe net si daca stai sa te gandesti nu te cunoaste nimeni in viata reala, te somnezi ca ion dar is multe nume de ion in lumea asta... am inteles ca nu au curaj sa isi exprime parerile dar pe asta nu o inteleg! si ai dreptate este loc pentru toti nu trebuie sa comentezi si nu trebuie sa citesti daca nu iti place si daca tot vrei sa-ti dai cu parerea macar fa-o intr-un mod civilizat "eu nu cred asa... cred asa" etc. eu cred ca fiecare om este liber sa-si spuna parerea, atata timp cat comentariul nu contine cuvinte obscene este ok, nu am sa il sterg

    RăspundețiȘtergere