Totalul afișărilor de pagină

luni, 4 iulie 2011

Doi ochi albastri ...

   
In fiecare zi caut momente de fericire...un moment de fericire este dimineata cand ma trezesc si-l  am langa mine pe omul meu drag...cand vad lumina soarelui.  Multumesc lui Dumnezeu ca am langa mine un om echilibrat,cu o judecata corecta...si imi este bine atat cat suntem sanatosi...este minunat sa ai langa tine un om cu care sa te intelegi...sa imparti bucurii si necazuri...este foarte important in viata asta sa nu darami ce ai construit...fiind o lectie importanta invatata de la parintii mei.  In toate aceste momente realizez ca cineva mi-a mai dat o zi de care sa ma bucur asa cum vreau eu...ma bucur de fiecare zi traita.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

4 comentarii:

  1. Definitia fericirii dupa mine este urmatoarea:Cind te afli intr-un loc sau intr-o anumita stare sufleteasca sau spirituala...si nu iti doresti sa fii in alt loc ,sau alta stare sufleteasca sau spirituala, se numeste FERICIRE.Ma bucur pentru tine si pentru ceea ce simti,pentru ceea ce esti,pentru ca existi...Te sarut!

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu incerc sa fac la fel, doar ca uneori mai uit aceste lucruri...
    imi place cum gandesti tu:)
    e o noua zi ce trebuie traita..
    :X

    RăspundețiȘtergere
  3. frumos... Da eu sunt bine am avut o unsoara hemipareza la care a fost afectata mama si piciorul dar am facut si fac recuperare medicala (chiar akuma sunt plecata la un centru de recuperare:d)

    RăspundețiȘtergere
  4. frumos... Da eu sunt bine am avut o unsoara hemipareza la care a fost afectata mama si piciorul dar am facut si fac recuperare medicala (chiar akuma sunt plecata la un centru de recuperare:d)

    RăspundețiȘtergere