Totalul afișărilor de pagină

duminică, 10 iulie 2011

Drumul spre mine ...

   
Desi era foarte cald afara am iesit astazi cu masina la o plimbare...fara graba...fara ganduri...bucurindu-ma doar de caldura generoasa a soarelui...pentru ca sunt un om...un visator care uneori ma plimb fara tinta...alteori alerg dar niciodata nu fug de ceva.Astazi m-am trezit cu speranta  intr-un nou inceput...pentru o lume mai buna cu oameni frumosi si curati sufleteste...acest nou inceput este acel gest pe care il putem face pentru a schimba ceva in noi...sa traim cu ce n-am trait de mult cu adevarat...sa zambim...cei ce n-am zambit de mult...sa incepem sa speram si sa visam.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

5 comentarii:

  1. Multumesc frumos...ca orice om astazi parca nu prea am fost optimista.Vezi tu eu cred in viata si zic mereu ca este frumoasa...dar astazi in drumul meu am vazut si oameni amarati care chiar daca s-ar stradui sa fie otimisti...tot nu ar reusi...asta-i societatea in care traim...lucrurile astea ma afecteaza tare mult.Multumesc de vizita .

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos, am iesit si eu pe seara la plimbare, chiar face bine. :)

    Te pup o seara superba! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. O săptămână nouă cât mai bună, iţi doresc...

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc frumos...prieteni dragi pentru comentariile voastre...dar pot sa spun cu mana pe inima ca citesc in fiecare seara postrile voastre chiar daca uneori nu fac comentarii...nu ma culc pana nu citesc absolut tot.Va imbratisez cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere