Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 20 iulie 2011

La multi ani cu drag, Sefu.

   

La multi ani domnul Anghelescu...sa fiti sanatos,fericit,sa aveti parte de bucurii si multe realizari. In toti acesti 2 ani  cat ati  fost seful nostru si am lucrat cu dumneavoastra am cunoscut oameni deosebiti de la care  avut ce invata...oameni care m-au ajutat, m-au sustinut, m-au inteles, mi-au fost alaturi la bine si la greu si pentru toate astea le multumesc din suflet...oameni de care m-am legat sufleteste si pe care nu-i voi uita niciodata..pentru ca avem multe amintiri...pentru ca am fost o echipa cu bune si cu rele...pentru ca am avut cel mai tare sef din lume Am legat prietenii frumoase, de suflet...pe care as vrea sa le mentin pentru ca imi sunt atat de dragi aceste persoane...Va multumesc ca ati fost alaturi de mine in momentele cele mai grele din viata mea.Nu pot decat sa ma mandresc ca am cunoscut asa oameni minunati.La multi ani Sefu,sa va dea Dumnezeu sanatate si tot ce este mai frumos pe lumea asta....pentru ca meritati.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

3 comentarii:

  1. Foarte frumos.Ai dreptate Seful este un om extraordinar si unul din putinele persoana care mai intai iti este prieten si apoi sef.
    Domnului Anghelescu ii doersc multa sanatate si tot binele din lume.La multi ani! Sefu.
    Mioara S.

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani domnului si din partea mea ca sa iti mareasca leafa ;) Glumesc , frumos din partea ta , unii urasc sefii . . .

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Rafael,te rog sa ma crezi ca la ora actuala domnul Anghelescu nu imi mai este sef de un an de zile...dar oamenii care stiu sa se poarte(aici ma refer la sefi)...cu ceilalti oameni...este un lucru rar.Am avut o groaza de sefi la viata mea,inclusiv pe sotul meu,dar acest om a fost intai un coleg bun care stia cand sa sara in ajutor si dupa aceea sef.Si dupa un an de zile de cand nu mai lucram cu dumnealui imi place sa-i spun Sefu.

    RăspundețiȘtergere