Totalul afișărilor de pagină

duminică, 3 iulie 2011

Orice obstacol trebuie invins ...

  
Sunt aproape tot ce mi-am dorit...ca orice om am avut o proiectie a vietii mele...mi-am dorit mereu sa fiu simpatica,sa am prieteni,sa arat ingrijit...si am reusit...si toate acestea au fost bifate in planul vietii mele.Daca stau sa judec la rece imi dau seama ca in 2008 pentru ceva timp...viata m-a ingenunchiat si mai ales in acel an eram foarte aproape sa renunt la viata mea...dar cand nu mai poti Dumnezeu iti da oameni cu suflet mare...cand auzi "cancer" iti sta inima in loc si-ti zici...gata sa terminat. Boala asta m-a zdruncinat exact atunci cand aveam mai multa nevoie...sa inteleg ca totul nu se limiteaza doar la munca,la mese neregulate,la nopti nedormite...viata mea personala era praf si pulbere...si toate astea le faceam eu singura.
Acum sunt altfel...iubesc oamenii...iubesc viata...iubesc tot ceea este frumos...nu am de gand sa renunt la lupta pentru viata nici o clipa si continui sa fiu recunoscatoare vietii pentru tot ce mi-a daruit. Intotdeauna am imprastiat energie pozitiva peste tot in jurul meu...sunt constienta de asta...toti ar trebui sa fim invingatori in viata  pentru ca este un dar atat de frumos dat de Dumnezeu pe care trebuie sa-l apreciem...asta este viata...este un cadou frumos pe care trebuie sa-l apreciem din toate punctele de vedere. Nu pot spune decat ...ma iubeste Dumnezeu pentru ca mi se pare foarte normal sa invingi boala si raul...am avut curajul sa infrunt totul plina de optimism...m-am luptat din prima clipa cand am aflat...cu timpul...pentru ca la acea data nu stiam cat timp mai este. Viata dintr-o data merita traita...orice obstacol trebuie invins ...nu e loc in mintea unui om sa-ti plangi de mila...ai un chef nebun de viata...si vrei sa mergi mai departe.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

6 comentarii:

  1. iubind viata; viata te iubeste si mai mult!!! ma bucur ca esti o persoana puternica Gabriela, esti un exemplu pentru multa lume.
    Dumnezeu sa te binecuvanteze!
    multa lumina si pace bucuroasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Copilul cu ochi caprui ...copil frumos iti multumesc pentru apreciere sa ai parte de tot binele din lume.

    RăspundețiȘtergere
  3. Gaby, schimbarea in bine depinde doar de noi insine. Asa cum spune Paulo Cohelio “Daca lupti pentru visul tau, intr-o zi visul tau va lupta pentru tine”.Parfumul florilor de tei, sa-ti invadeze spiritul si sufletul!

    RăspundețiȘtergere
  4. superb... Iubesc optimismul tau:d:) sa sti ca numai Dumnezeu te-a vindecat... Si eu cunosc pe cineva care a avut cancer si i sa spus ca, cu siguranta va muri i sa cumparat si cosciugul dar Dumnezeu a vindecato au trecut probabil 6 ani de atunci si din cate stiu eu traieste...

    RăspundețiȘtergere
  5. MEG55 ...imi place cum ai scris"Daca lupti pentru visul tau, intr-o zi visul tau va lupta pentru tine”.

    RăspundețiȘtergere
  6. adda_life ...bine ai venit pe blogul meu...sa stii ca am dat de blogul tau mai de mult...dar acum te adaug in blogul meu.Multumesc de comentariu.

    RăspundețiȘtergere