Totalul afișărilor de pagină

marți, 12 iulie 2011

Una calda...una rece.

 
Astazi este marti...se zice ca sunt trei ceasuri rele...pina acum nu am crezut in asa ceva ,dar pana nu ti se intimpla nu crezi.Am avut mai multe treburi de rezovat astazi....am uitat sa va spun...cand eram intr-un magazin sa-mi fac cumparaturile am trecut sa-mi iau bilete la bingo...cand ma uit pe lista castigasem.Am plecat frumos din magazin...dar pana la masina am calcat gresit si mi-am scrantit glezna...cred .Am avut o durere graznica...am crezut ca lesin...pana acasa se si umflase. Pentru ca sunt satula de doctori am hotarit sa nu merg la spital cu toate ca se afla la doi pasi de mine...ma imbarbatez singura ca am scapat eu din situatii mult mai groaznice....dar din asa ceva? M-am linistit si ca de fiecare data am deschis calculatorul...sa va citesc pe voi prietenii mei virtuali....am ramas profund impresionata cand am vazut pe blogul lui Rafaelsecret...un tanar minunat plecat in Franta...poza cu blogul meu si postarile mele.Multumesc frumos Rafael...chiar nu ma asteptam la asa ceva....cu permisiunea ta am sa pun imaginea in aceasta postare pe blogul meu.
Astfel de gesturi...este un mod de a ne spune ca ne pasa unii de altii...asa ca dragilor pretuiti-va prietenii si onorati-i caci un prieten este permanent o sursa de bucurie si lumina...este un dar fara de pret.Va iubesc si pretuiesc din suflet...acesta este un mod de a va spune voua ...prietenilor mei cei mai buni...cat de mult va pretuiesc.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

4 comentarii:

  1. sterge ce ai adaugat ultima oara..blogu are un redirect ..adica sta 2-3 secunde pe blogu tau dupa care se schimba automat pe alta pagina...

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau ca ti-ai sucit glezna, sper sa treaca, incearca cu gheata :)

    Ce frumos din partea lui Rafael :) E un tanar special! :D>:D<

    Te pup si toate cele bune!
    Fii curajoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Auci!x_x
    Imi pare rau pentru glezna ta. Sper sa iti treaca[,] cat mai repede!:)

    Rugaciunea de pe ultima fotografie e foarte frumoasa!:)

    O zi frumoasa!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. superbe pozele... Mie imi place sa o spun, Domnul sa te binecuvinteze!

    RăspundețiȘtergere