Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 24 august 2011

Am vazut rosu in fata ochilor ...

   
Astazi am avut o zi groaznica...am mers la piata cu masina pe caldura asta torida,am parcat regulamentar si m-am indreptat hotarita sa fac aprovizionarea...dupa aproape o ora ma intorc incarcata cu sacose spre masina. Efectiv curgeau apele pe mine dar eu eram hotarita  sa-mi fac treaba....cand am ajuns la masina eram blocata de un individ care pentru el parcarea era ca in gradina lui masa.Eram nervoasa...soarele imi batea in cap,daca intram in masina era cald...asa ca am asteptat propietarul masinii cam o jumatate de ora.Cand a sosit la masina parca ma mai calmasem dar tot nu am rezistat sa-i atrag atentia despre felul cum a parcat masina...omul si-a cerut scuze...sigur ca scuzele lui nu mi-au tinut de racoare...asa ca am plecat spre casa. Ghinion...aici toata parcarea era plina ...in locul unde parcam eu de obicei trasase masina o fata dar efectiv ocupase doua locuri.M-am asezat pe banca din fata blocului pentru ca matusa mea care sta la parter m-a informat ca acea fata trecuse strada...asa ca m-am inarmat cu rabdare si am asteptat-o .Dupa alta jumatate de ora vine si fata la masina,de fapt o vazusem peste strada pe banca cu un tip care nu tocmai era in apele lui...tipul se urca la masina lui care era parcata peste strada iar tipa vine la masina ei.In momentul cand a venit la masina, eu m-am apropiat de ea si i-am atras atentia ca dupa ce nu parcheaza ca lumea sa mai aibe loc si altii... ea parcheaza ca dracu...atunci tipul a traversat strada si a inceput sa ma injure,bineinteles si eu i-am spus sa-si vada de treaba lui ca este baut,incat m-am pomenit ca mi-a pus mana in gat...fractiune de secunda am vazut rosu in fata ochilor si din reflex si cred ca si ura fata de astfel de mitocani i-am tras un pumn cu dreapta si un picior cu stangul...incat tipul a cazut in fund...in acel moment caci nici el nu stia ce mai este cu el, am scos telefonul sa sun la politie...fata m-a rugat insistent sa nu sun ca este baut...iar viteazul a luat-o la fuga.Chiar nu-mi explic cum am avut atata forta sa-l pocnesc pe dobitoc...si totul sa petrecut sub privirea vecinilor mei si a familiei care eferctiv nu au avut timp decat sa tipe la nemernic...pentru ca totul sa intamplat rapid. Bineinteles ca am fost mustrata de ai mei...ca m-am expus la astfel de pericol...dar eu  am luptat sa traiesc ,am trecut  prin trei operatii  si chiar nu vreau ca orice vagabond,scandalagiu  sau betiv care nu stie sa se poarte in societate...sa-i permit sa faca asa ceva.

De acum incolo promit ca am sa iau lectii de autoaparare.

 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

8 comentarii:

  1. Of, imi pare rau pt intamplare, dar e bine ca ai reusit sa il rapui! haha! :D Unii chiar intrec masura... astia-s oamenii nu avem ce sa la facem! O seara frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vremea este ciudata in ultimul timp , iar asta ne cauzeaza neatentia si agitatie , spun din propria experianta :D
    Betivii si persoanele fara loc de munca cersetorii au luato razna de atata saracie , data viitoare cand esti si in intersectie inchide si portierile :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai ar trebui sa fii mandra de tine, un asemenea lucru nu il face orice fata...imi pare rau totusi ce ti sa intamplat. Ai grija de tine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Intotdeauna Dumnezeu te pazeste si iti da forta pentru a lupta si mai mult, imi pare rau ca ai avut astel de emotii , si cum spuneai si tu caldura, agitatie...
    Sper din tot sufletul ca esti bine si ca acum ai emotii pozitive...
    o seara cat se poate de racoroasa si linistita! :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. C.L.M....ieri cred ca am avut o cumpana ...cum naiba am avut parte de aproape doua intamplari la fel.Numai mie mi se poate intampla.

    RăspundețiȘtergere
  6. Rafael ...ai dreptate traim vremuri ciudate,in general nu suport astfel de persoane,inainte de operatie chiar nu suportam sa vad o femeie batuta pe strada si chiar nimeni sa nu intervina...si eu am fost o data intr-o situatie cand mergeam la servici dimineata si un nenorocit a vrut sa-mi smulga geanta...bineinteles ca l-am pocnit,drumul la geanta nu l-am dat.Nu sunt solida am 1,67 m si vreo 55 kg...dar in situatii de acest gen am o forta teribila ...stii intervine instictul de autoaparare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Goda ...nu sunt mandra de mine,ar trebui sa nu existe astfel de indivizi,sa simtim ca suntem protejati de politie...dar...?

    RăspundețiȘtergere
  8. Copilul cu ochi caprui ...copil frumos caci asa imi place mie sa-ti spun...ai dreptate cred ca sunt norocoasa,Dumnezeu chiar ma iubeste,putea sa fie altcineva,sau mai multi cu acel individ si atunci lucrurile stateau altfel.Nu sunt o experta in a ma apara...totul a fost spontan,am simtit nevoia de a ma apara caci nu aveam pe nimeni in preajma...si apoi acea forta cu care l-am pocnit.Oricum vreau sa uit pentru ca este un episod urat...noi ar trebui sa simtim ca suntem in siguranta pe drumurile patriei.

    RăspundețiȘtergere