Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 17 august 2011

Iubirea nu se cerseste...

  
Oare stim noi cu adevarat ce este iubirea ? Toti credem ca iubim cu adevarat si uneori in final ne amagim. Adevarata iubire este atunci cand iubesti neconditionat cu greseli...cu rautati. Iubirea  se castiga...nu poate fi cumparata...chiar daca crezi ca ai cumparat-o nu dureaza...iar atunci cand ai reusit sa o castigi trebuie sa fii foarte atent cum sa o pastrezi...pentru ca poate fi furata la prima greseala...iar noi ne pricepem foarte bine la greseli. Si mai este ceva...iubirea nu se cerseste...sunt putin  suparata...am o prietena foarte draga  care trece prin momente grele in casnicia ei. Am incercat sa-i spun cate ceva,dar nu doresc s-o influentez pentru ca pana la urma este viata ei...fiecare face cum ii spune inima. Mie daca mi-ar spune cineva "nu te mai vreau in viata mea" m-as duce mii de km sa nu-l mai vad sau nu as mai respira acelasi aer cu el nici o secunda...totul este este sa ai curaj sa-ti iei viata in propiile maini...pentru ca numai tu sti ce este mai bun pentru tine. Ei ii este frica de singuratate...de fapt dupa spusele ei mereu a fost singura in casnicia ei. De multe ori si-a ascuns singuratatea si tristetea in spatele unui zambet...si nimeni din jurul ei nu si-a dat seama...iar acum mastile incep sa cada una cate una pentru ca nu mai poate afisa acel zambet. Trista realitate...doar speranta este singura care-i ramane...dar poate pentru cat timp ?
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

8 comentarii:

  1. se pare ca suntem pe aceeasi lungime de unda... si eu am pe cineva care se umileste si cerseste dragoste sau defapt nu mai e dragoste ci interese... asa imi pare de rau pentru ca nu-si da seama ce face... sper ca de data asta sa nu mai piarda ce a castigat pana acum...

    RăspundețiȘtergere
  2. din pacate uneori durerea si disperarea sunt mai tari decat demnitatea si logica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cunosc multe cupluri , cei drept nu prea multe ,stabilitate , sinceritate , realitate, si rabdare , ea exista dar foarte rar .

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate Rafael din pacate sunt prea putine cupluri longevive.

    RăspundețiȘtergere
  5. savedofSurvior ...chiar nu inteleg si chiar am renuntat sa mai imi spun parerea,dar cred ca o femeie trebuie sa aiba coloana verterabala...sau poate sunt unele care sunt legate de acesti barbati...poate situatia financiara nu le permite...nu mai inteleg nimic.Dar stiu ca avem o singura viata...si nu merita nimeni de pe acest pamant sa o traim in felul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  6. florigalbene ...eu cred ca demnitatea unei femei este de pret...durerea cu timpul dispare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt de acord cu tine, Gabriella, dar nu ma simt capabila sa condamn pe nimeni, fix pentru ca in momentul asta incerc sa trec cu demnitate peste o durere.

    RăspundețiȘtergere
  8. florigalbene...iti respect punctul de vedere si inteleg perfect starea prin care treci.Astept cu nerabdare sa-mi dai vesti frumoase,ai sa vezi ca totul este trecator.Sa ai grija de tine si te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere