Totalul afișărilor de pagină

vineri, 5 august 2011

La multi ani Alex...cel mai mare rapidist.

 
Maine este ziua prietenului  meu virtual http://florea-alex.blogspot.com/...de fapt este primul care a facut comentariu pe blogul meu...pe care il respect foarte mult pentru seriozitatea cum gandeste si cu care abordeaza fiecare subiect pe blogul sau...pentru talentul cu care prezinta fiecare subiect,dar si pentru verticalitatea comentariilor.  Si pentru ca maine este ziua ta...iar eu am vrut sa fiu prima care  sa te felicite in aceasta zi speciala din viata ta...draga Alex vreau sa-ti spun un La Multi Ani din inima, mult noroc,fericire,sa fii iubit si sa ai parte numai de ceea ce-ti doresti...viata sa-ti ofera ceea ce-ti doresti si niciodata sa nu te ocoleasca norocul si binele,sa reusesti in viata si sa fii mandru pentru ceea ce realizezi.
Stiu ca iubirea cea mai mare pentru tine este Rapidul,am sa-ti postez cateva poze cu echipa ta preferata.
Pentru cel mai mare rapidist un tort delicios...dar si gustos.

Dupa tort merge si o sampanie...

Sper ca viata sa-ti fie  frumoasa ca un vis... si-ţi mulţumesc azi, ţie, pentru tot ce mi-ai scris pe blog.
Multumesc ca existi...multumesc ca desi nu ma cunosti,te gandesti la mine...la ea...la el...la ele...sau la ei...,si mai ales ca aduci seninatatea si incantarea pe fruntile celor ce-ti vizioneaza blogul.
Acolo undeva in eter,exist si eu,alaturi de ea,de el ,de ei sau de ele...calde imbratisari ...electronice..
Desi sunt   o stelista...iar tu urasti Steaua...macar de ziua ta pot sa strig si eu din inima...HAI RAPIDUL.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

6 comentarii:

  1. La Multi Ani...sa ai parte de ce este mai frumos in viata...18 ani este virsta cea mai minunata pentru un tanar...iar tu stiu ca stii sa pretuiesti viata.Acesta postare am scris-o cu sufletul...pentru ca esti un tanar minunat. La Multi Ani.

    RăspundețiȘtergere
  2. WOW...fara cuvinte multam frumos dar....nu stiu ce sa spun ..

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos gabriella! :D Ce frumos! La multi ani rapidistuleeee! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am crezut ca poate exista si prietenii virtuali , niciodata.... dar tu esti una printre prietenii mei virtuali :) ZIUA TA CAND E ?:P

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc frumos Rafa...sunt chiar onorata.Am foarte putini prieteni in viata reala dar sunt chiar prieteni adevarati,iar in virtual tot atatia de putini ...chiar ii consider prieteni fara a fi ipocrita...atita timp cat ne respectam,ne citim gandurile,ne comentam blogurile cu bun simt si cu rsponsabilitate...eu asa consider ca suntem prieteni.Ziua mea de nastere a fost pe 11 iunie.Din pacate anul acesta ai mei pe care-i iubesc si sigur si ei ma iubesc pe mine...au uitat.Cand am adus tortul la masa s-au napustit sa ma felicite.Asta este o boala veche de familie...eu sunt singura care tin evidenta zilelor de nastere. Poate din cauza asta nici nu-mi place cand vine ziua mea...dar ca sa nu fiu dezamagita de ani de zile imi fac eu singura cadourile...este mai practic.Iti doresc numai bine si sa ai grija de tine acolo unde esti.

    RăspundețiȘtergere