Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 6 august 2011

Sunt oameni care fac orice pentru a-si atinge scopurile...


 
In ultimul timp am intilnit multi oameni ipocriti...trebuie sa fie foarte obositor sa te gandesti sa fii mereu altcineva decat esti tu in realitate...oricum ipocrizia este prea mare incat ei sunt concentrati la strategia lor ca sa nu se vada scaparile care ii tradeaza. Intotdeauna am fost o femeie care mi-a placut sa fiu pregatita si informata. Am lucrat zeci de ani la o companie mare de strategie nationala pe care vinzatorii de tara au dat-o pe doi lei...si zic eu mi-am facut treaba ca la carte si nici profesia mea nu mi-am facut-o de rusine. Am muncit enorm de mult...chiar cu pretul vietii caci nu aveam timp de doctori...dar cand am simtit ca totul se duce de rapa...ca deh asa sunt patronii straini...eu si sotul meu am cerut sa plecam...dar nu cu mana goala...pentru ca au fost anii nostri munciti cu seriozitate...ani de zile am facut naveta saptamanal la 200 km de casa. Aseara am auzit de la colegii mei ca acesta companie desfinteaza posturile si le relocheaza in alta localitate...unde vor da concurs pe posturi mai putine si cu alta tematica  decat lucrau ei.Stiam de pe atunci ca se va ajunge aici...cei care nu promoveaza concursul vor fi dati in somaj. Am scris un post in acesta luna despre ziua sefului meu,de fapt fostul sef...un om remarcabil,care din pacate datorita bunatatii si bunului simt...a fost dat la o parte luindu-i locul o fosta colega. Intotdeauna am spus ca strainii nu au mama si tata...ei nu promoveaza valorilor...nu au nevoie de oameni pregatiti,ci de acele marionete  care sa le invirte pe degete asa cum vor ei. Sunt colegi care au rate la banci,familie,casa de intretinut...noi romanii nu suntem obisnuiti sa plecam cu catel si purcel sa muncim in alta localitate din tara. Aceasta colega nu a avut bunul simt sa-si informeze si sa-si priveasca in fata omul care ia fost sef patru ani...si sa-i spuna ca a fost ea numita in locul lui. Eu nu ma mir de nerusinarea unora pentru  ca asa sa intimplat si cu sotul meu...zeci de ani a fost sef serviciu resurse umane...pana sa milit de un coleg care incercase sa sape pe directorul economic...la luat la el in birou si bineinteles omul a facut ce avea in gena.Ne intilnim si acum pe strada cu oameni care ii string mana si-i multumesc ca  a reusit sa le intinda o mana atunci cand au avut nevoie...iar despre actualul numai injuraturi. Cred ca este destul de obositor sa traiesti intr-o lume falsa sa incerci sa fi ceva ceea ce nu te reprezinta...iar oamenii sa te placa doar pentru masca pe care o afisezi...sunt sigura ca mai devreme sau mai tarziu acesti oameni se vor lasa  descoperiti.Lumea a devenit din ce in ce mai rea...sunt oameni care fac orice pentru a-si atinge scopurile...mint cu nerusinare...calca totul in picioare...dar masca asta a lor devine un obicei...multi dintre ei se tem sa o dea la o parte...pentru ca sau pierdut de mult pe ei insasi.... Pacat...
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

5 comentarii:

  1. Ai mare dreptate Gaby,stii vorba aceea"pe cine nu-l lasi sa moara,nu te lasa sa traiesti"Dar, cu care mina dai cu aia primesti!Oamenii fara coloana vertebrala,vor fi pupen..ristii regimului actual.Lipitorii de afise din campaniile electorale, au ajuns ...ce sa mai vorbim de plevusca.....!)):

    RăspundețiȘtergere
  2. (RECTIFICARE)Lipitorii de afise....au ajuns MINISTRI..!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. la toate timpurile au fost şi vor fi astfel de oameni,şi nu ai ce să le faci..eu am întâlnit un caz real când similar baladei mioriţa vreo trei subalterni şi-au omorât şeful cu puterea minţii,şi asta deoarece era prea iubit de mulţi pt.sufletul său nobil..sigur nu la sensul real al cuvântului m-am referit,dar omul a făcut o operaţie,şi oride câte ori afirma că se întoarce la muncă,cei trei se întunecau la faţă şi tot spuneau la toţi că nu mai are şanse de viaţă...până-n ultima clipă am sperat ca acei ciocli să nu aibă dreptate...dar destinul a vrut altfel...mă rog,poate dumnezeu nu vrea să lase îngeri pe pământ,sau poate cine ştie uneori e mai bine ca om de suflet să stai departe de vâltorile vieţii:)..o duminică frumoasă!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai mare dreptate Ryanna ,sunt oameni care mor de invidie,care doresc prin orice mijloc sa ia locul altuia...dar nu se gandesc o clipa daca pot face fata acelui loc...de fapt nimic nu ma mai mira ,astazi se promoveaza non valorile...pe cei educati si care au ceva in cap sunt marginalizati pentru ca astia oricand pot spune...stai domne ca nu este asa ca tine...eu gandesc ca este asa.Dar din pacate au ramas foarte putini cu coloana vertebala si care indraznesc sa deschida gura.Te imbratisez cu drag si sa ai o dumineca cat mai linistita.

    RăspundețiȘtergere
  5. MEG55 ...stiu ca am dreptate,noi doua am vorbit si la telefon,te rog sa ma crezi ca treaba ca dai cu o mana si cu alta primesti...eu nu mai cred de mult in asa ceva...pentru ca degeaba esti bun tu,omenos ,cu bun simt...ca se gaseste cineva care imediat iti da in cap.Daca ar fi sa o iau de la capat crede-ma ca nu as mai munci ca proasta...pentru ca cei care au stat si nu au muncit,astazi sunt bine.Te sarut cu drag.

    RăspundețiȘtergere