Totalul afișărilor de pagină

vineri, 19 august 2011

Nedreapta si prost intocmita....

 
Recunosc ca desi stau foarte bine cu sanatatea...am un gol in suflet ca nu mai pot sa le fac pe toate asa cum vreau eu sau cum le faceam o data. Am exagerat de cateva ori si nu a fost bine.Intotdeauna am fost o fire energica...dar acum recunosc ca nu prea mai pot si acest lucru ma macina ingrozitor. Ce pot sa zic...asa e viata... cu de toate. Stau si ma gandesc ca toate lucrurile dureroase,triste pe care le-am trait sunt...examene pe care viata mi le-a dat...cateodata mi se pare chiar nedreapta si prost intocmita....si totusi le-am trecut. Ar fi curat si frumos sa ne vedem sufletul...sa incercam macar sa ne potrivim cu ce e drept si curat,sa nu ne agatam de asteptari...o secunda daca lasam jos tot balastul de rau care se agata in fiecare de noi si gasim puterea sa facem o farama de bine...este cea mai mica si cea mai mare dintre minuni.Ma opresc aici...pentru ca astazi chiar nu-mi place de mine,nu ca mi-ar fi disparut optimismul...dar recunosc sunt doar un om.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

8 comentarii:

  1. sunt sigura ca iti vei reveni rapid, cu totii 'traversam' prin momente de genul acesta, si de regula dupa ce trecem de ele, devenim si mai energici si cu mai multa vointa de a fi...

    astazi m-am gandit la tine...
    o seara frumoasa Gabriela!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de vizita Copilul cu ochi caprui ...sunt putin cam indispusa ,asa cum spuneam inainte de operatie munceam si la servici si acasa.Faceam totul non stop...acum nu prea mai pot.Asta e.

    RăspundețiȘtergere
  3. cu totii suntem doar oameni, si gresim si avem slabiciuni, dar Dumnezeu ne da putere.
    Nu putem nici macar sa ne trezim dimineata din pat singuri, dar o facem pt ca El porunceste inimii noastre sa mai bata.

    Esti sanatoasa ceea ce este cel mai bine, iar daca nu poti face anumite lucruri cum le faceai altadata nu trebuie sa te simti ingrozita, poate va fi doar pentru o perioada, sau poate acest lucru iti va deschide un nou drum :)

    sper sa intelegi ce vreau sa zic si sa nu vorbesc mult si prost :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc £avinia εїз pentru vizita si cuvintele frumoase.Esti o dulce.

    RăspundețiȘtergere
  5. O femeie are forta sa surprinda un om!Poate controla certuri...poate sa duca sarcini grele!Mentine frumusetea,iubirea si opiniile.Surade cand ar trebui sa tipe,canta cand ar trebiu sa planga,plange cand e bucuroasa si rade cand e speriata!Iubirea ei e incontrolabila!Unicul lucru gresit in ea e ca uita cat de mult "valoreaza"!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mult curaj și încredere! Sigur va fi bine! Vă îmbrățișez cu drag! Weekend plin de optimism :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Esti un om deosebit,cu suflet mare.Peste care viata a cam trecut cu tavalugul..insa iata-te trecand.Cumva lumina va iesi tocmai din clipele astea..care dor mai mult decat ne putem inchipui.Iti doresc sa treci peste si ramai in adanc asa cum esti..plina de iubire.(Iarta-mi comentariul tarziu..insa unele lucruri ajung la tine atunci cand trebuie...)

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine ai venit in casa mea Larisa,pentru prietenii mei virtuali niciodata nu este prea tarziu...pentru ca eu intotdeauna sunt aici.Multumesc frumos pentru vizita.Asa este ca tine viata mea a fost minunata pina in octombrie 2008 cand am aflat ca am un cancer. Pana la acea data am fost un om care nu stateam intr-un loc,imi placea sa fac orice,sa cunosc multe,sa stiu absolut tot ce putea un om sa asimilize...dar cand te loveste o astfel de veste...viata ti se schimba automat.Multumesc lui Dumnezeu ca sunt o fire puternica si asa cum imi place sa-mi spun"sunt o luptatoare".2008 este anul in care asa cum spui tu viata a trecut cu tavalugul peste mine.Stiu ca nu sunt singura...dar stiu si am invatat ca trebuie sa lupti si pentru o secunda de viata.Te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere