Totalul afișărilor de pagină

joi, 18 august 2011

Pierzi incredere...pierzi totul...

   
In viata mereu avem de invatat ...invatam sa ne ridicam atunci cand pierdem ceva  sau cand suntem singuri...de cate ori nu ne-am lovit cu capul de sus? De la venirea pe lume ,omul tot invata...cade se ridica si iar cade...iar se ridica si invata...invatam de cand venim pe lume si pana in ultimul moment al vietii noastre. Important este sa luam ceea ce ne ajuta sa progresam. In fiecare din noi exista un suflet care ne poate ajuta sa fim un om deosebit...si incredrea si iubirea si acceptarea vin din interiorul nostru...se spune ca daca ai ajuns sa-ti pierzi incredere...pierzi totul. Alegerea corecta in viata vine din adincul  sufletului acolo unde suntem doar noi...alegerea corecta inseamna sa lasi usa deschisa si sa vezi care este mesajul fiecarei persoane din viata ta...poate fi un prieten bun...de la care mai ai ceva de invatat.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

3 comentarii:

  1. Sunt de acord, increderea te duce pe culmile succesului ca om, e foarte importanta, nu degeaba ai nevoie de sprijin cand vrei sa realizezi ceva.

    O seara frumoasa:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este C.L.M.fara incredere nu poti sa faci nimic in viata...trebuie sa avem incredere in noi si in cei de langa noi.Era sa nu postez nimic astazi,nu stiu ce a avut blogul.Te imbratisez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. @gabriella: >:D< Si mie mi-a facut figuri la postari, am folosit http://draft.blogger.com/ si am reusit sa postez.
    Si eu te imbratisez. Ma bucur ca ai reusit sa postezi.

    RăspundețiȘtergere