Totalul afișărilor de pagină

marți, 16 august 2011

Viata este un mister ...

 
Viata mereu ne invata, ne scoleste de multe ori...este dura dar asta ne face mai puternici ca sa urcam muntele vietii pana in virf...si de a ne continua calatoria cu urcusuri si coborasuri. Viata ne invata sa rabdam...sa asteptam...sa invatam...sa cautam fericirea de zi cu zi. Este foarte adevarat ca greselile te ajuta sa fi mai bun...luptele care nu au fost castigate te ajuta sa castigi...suferinta te ajuta sa cresti...pentru ca viata este un mister pe care trebuie sa-l descoperim incetul cu incetul.
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.


6 comentarii:

  1. viata ne scoleste?parerea mea ca daca nu ai scoala vietii degeaba te scoleste ea ....si pana la urma vb aia viata este o curva ....te "tavaleste" cand are chef...deci scz ca vb asa dar asta e adevaru :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Viata.....este o ciudata comedie,care amesteca impreuna si dureri... si bucurii,punind lacrimi linga zimbet,punind zimbet linga plins!Dar fiindca noi facem parte din ea....incercam sa o pacalim,atit cit poate fiecare:))Viata indiferent cum este....,merita traita!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai scoala vietii nu o inveti din greseli? Lovindu-te cu capul de sus...normal ca viata te scoleste...inveti ceva.Astazi nu vreau sa te contrazic...asa e cum zici tu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos ai spus Maria "Viata.....este o ciudata comedie,care amesteca impreuna si dureri... " ai dreptate...merita traita.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim...multumesc frumos ptr vizita.

    RăspundețiȘtergere