Totalul afișărilor de pagină

vineri, 12 august 2011

Viata merita traita frumos...

   
Este atat de usor sa spui "te iubesc" unei persoane dar daca nu sunt spuse  cu suflet...aceste cuvinte nu fac decat sa raneasca inimi. Sa iubesti inseamna sa intelegi ca dincolo de mastile sale se afla o inima...singura care tinjeste dupa un zambet sincer si o imbratisare calda...viata oricum nu inseamna nimic fara dragoste...pentru ca este doar un desert al inimii. Asa cum dupa furtuna vine vremea buna...asa este si viata...chiar daca crezi ca pe strada ta a apus soarele...tocmai atunci rasare soarele mai puternic ca niciodata...pentru ca fiecare dintre noi merita sa fie fericit...pentru ca viata este scurta si merita traita frumos.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

9 comentarii:

  1. Niciodata nu am pronuntat "te iubesc" prefer sa arat , prefer ca mabalajul sa nu fie doar citit . . .
    Inchei cu MEREU VREAU SA TRAIESC ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate Rafael,sunt intru totul de acord cu tine...cuvintele astea se spun atat de usor.Chiar imi place cum inchei MEREU VREAU SA TRAIESC...eu imi pastrez aceasi formula pentru ca mi-a purtat noroc.Iti urmaresc blogul in continuare,sunt la zi cu fiecare postare dar nu stiu de ce de comentariile nu apar.Iti doresc numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. "TE IUBESC" sunt doua cuvinte MAGICE,trebuie sa fie spuse din suflet,sa fie urmate si de fapte...indiferent cu-i ii sunt adresate(iubitului,iubitei,parintilor,copiilor,nepotilor,bunicilor,etc)difera numai sentimentul celui care il adreseaza si..... cui il adreseaza.

    RăspundețiȘtergere
  4. asa este...
    ai spus deja tot ce se putea spune, asa ca eu am sa tac.

    RăspundețiȘtergere
  5. si te-as iubi
    chiar daca vei pleca
    dar in inima
    cine-mi va sadi vise?
    cine-mi va sadi un rasarit
    sau un apus in fiece zi?
    sau poate te-ai plictisit
    si vrei in alta inima
    sa sadesti un rasarit...
    iar eu trebuie sa traiesc
    acum in apusul tau
    maine in rasaritul meu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumos Elena,am ramas impresionata de versurile tale...chiar am intrat pe blogul tau si ti-am citit postarile.Multumesc de vizita.

    RăspundețiȘtergere
  7. asa este... e unsor sa spui "te iubesc", "imi pasa" dar omul isi da seama pana la urma daca este asa sau nu pentru ca, dupa cum spunea cineva, ca... dragostea trebuie dovedita! la fel cum se spune ca credinta fara fapte este moarta in ea insasi, la fel este si cu iubirea...

    RăspundețiȘtergere
  8. ms frumos Gabi pentru vizita si pentru minunatele cuvinte,voi reveni cu placere oricand

    RăspundețiȘtergere
  9. gabriella,
    unii oameni totuşi sunt adepţii expresiei"minte-mă frumos"...mai grav este că minciuna unora,prinde la persoanele vulnerabile..şi cum în viaţă fiecare avem momente de acest gen,putem cădea uşor în plasa multor maeştri în arta minciunii:)

    RăspundețiȘtergere