Totalul afișărilor de pagină

duminică, 10 august 2014

Viata in general este o lupta...

Sunt momente cand fiecare om e cuprins mai mult sau mai putin de  indoiala ca poate realiza ceva anume...sunt  momente cand nu mai speri sa obtii ceea ce iti doresti,dar momentul potrivit nu-l hotaresti tu,el vine exact atunci cand trebuie.Da…viata este prea  scurta...trebuie traita asa cum e, caci nu suntem nimeni sa decidem  asupra ei…insa foarte rar este frumoasa, iar acele clipe din  pacate nu le pretuim atunci cand trebuie…iar cand ne dam  seama,deja nu mai este timp.Nu toti avem curajul sa infruntam viata asa cum este ea. De obicei atunci cand este  greu, mergem mai departe doar din simplul fapt ca viata ne este data pentru a fi traita,foarte  rar unii din noi merg inainte pentru a lupta.  Viata in general este o lupta continua,in care doar cei puternici inving..este atat de greu sa pui punct undeva,mai ales ca sti ca dupa acel punct va urma iarasi si iarasi o intreaga propozitie, pana atunci cand Dumnezeu va decide unde ne vom opri pentru totdeauna.Se spune ca speranta e poate unicul sentiment care, odata ce intra in suflet capata imortalitate...si asa trebuie sa ramana pentru a merge mai departe...pentru ca trebuie.
 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

2 comentarii:

  1. Speranta moare ultima Gabriela ,viata e prea frumoasa ca sa nu fie traita asa cum vrem.
    Nici odata sa nu spui stop, atunci cind zici stop se mai gaseste o portita pentru fericire si aceia traieste cat mai frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc ptr vizita Constantin...speranţa este ca o clepsidră, când crezi că ea s-a scurs, se întoarce în favoarea ta.

    RăspundețiȘtergere