Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 24 septembrie 2014

Ar trebui...

De cand ma stiu am fost mereu o luptatoare,niciodata nu mi-a placut lasitatea...am luptat pentru orice pana la capat si atunci cand am fost sigura ca nu castig,m-am resemnat si am cautat solutii noi. Mi-am dat seama...desi prea tarziu,ca viata este mult prea scurta pe pamant pentru a nu fi fericita. Asa ca nu am decat  sa spun...zambeste azi,zambeste maine...si traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima pentru ca fiecare furtuna este urmata de razele calde ale soarelui. Trebuie sa gandim tot timpul ca vom avea puterea sa invingem orice obstacol si sa nu lasam pe nimeni sa ne umbreasca fericirea. Ar trebui sa nu uitam sa ne bucuram chiar si de lucrurile marunte,sa multumim lui Dumnezeu zi de zi ca mai avem sansa sa mai intoarcem inca o fila in cartea numita "Viata noastra."
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Un comentariu:

 1. Unele uși trebuie să le închizi.
  Nu din orgoliu, ci pentru că nu mai duc nicăieri.
  Nu întotdeauna trebuie să întoarcem pagina, uneori trebuie să o rupem.
  ...călătoria însă nu se opreşte aici.
  Toţi merg în realitatea care rezonează cu ei.

  ,,Oprește-te ! Atâta tre’ să faci, să te oprești.
  Să te oprești și să privești iară firul de iarbă, să vezi floarea să-i simți parfumul, să te închini la sfântul Soare și să-I mulțumești că ți-a mai dat o nouă zi.
  Să asculți foșnetul frunzelor, ciripitul păsărilor și acolo, acolo, în liniștea aceea, în liniștea aceea multă, acolo să te găsești tu pe tine din nou.
  Și vei deveni ce-ai fost cândva iară.”
  Părintele Arsenie Boca

  RăspundețiȘtergere