Totalul afișărilor de pagină

joi, 11 septembrie 2014

Vreau sa cred...

Cred ca nu exista om pe lumea asta care sa nu greseasca...toti avem momente cand nu suntem corecti si suficient de sinceri. Multi dintre noi ne stim  limitele noastre pentru a nu lovi pe altcineva. As vrea sa cred ca stim pana unde putem merge  cu incorectitudinea incat sa nu lovin pe nimeni... dar totul depinde de caracterul nostru. Vreau sa cred ca multi dintre noi suntem oameni frumosi cu caractere deosebite in care demnitatea si omenia nu lipsesc. La urma urmei toti avem pacatele noastre,poate si frustari incat avem tendinta sa privim lumea prin prisma experientelor noastre...de aceea oameni buni cat nici noi nu suntem corecti,nu avem dreptul sa judecam pe cineva...pentru ca in final oamenii pot trai  fara a face greseli,dar numai daca ar trai singuri. Eu raman mereu vesnica optimista si sper ca intr-o zi...noi oamenii ne vom trezi.
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

2 comentarii:

 1. molipsitor optimismul tau..o clipa am vibrat si eu cu tine la gandul ca poate clipa de care zici este aproape..ca cineva o sa ne trezeasca din noaptea mintii..
  o seara proaspata ca sufletul tau
  te imbratisez cu tot dragul!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna Ryanna,incerc sa ma tin pe linia de plutire. Sunt cam inconjurata de pesimisti care nu vad in culori frumoase viata...macar eu sa raman asa!.De o jumatate de an am inceput niste cursuri de Reiki(energie) si cred ca astea ma tin asa.Te imbratisez cu drag!

   Ștergere