Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 10 decembrie 2016

Fericirea este pentru minți puternice și deschise...

Este o esență tare. Pentru minți care înțeleg că sunt dotate cu toate resursele necesare ca să fie cu adevărat fericite. Când ajungi aici, îți asumi tot ce există în viața ta. Nu pentru că deții controlul asupra tuturor evenimentelor, ci pentru că ești liber să îți focalizezi mintea pe ceea ce vrei de la viață.
Trebuie să ai curaj ca să guști binecuvântările vieții. Pentru că atunci când ceri, ți se dă. Ai nevoie de o minte pregătită să experimenteze cele mai înalte viziuni și un suflet deschis să se simtă bogat. Ajungi aici ca să înțelegi că fericirea este o stare cât se poate de naturală. Și totuși puternică. Pentru că nu am fost proiectați să trecem cuminte și așezat prin viață. Am fost făcuți să vibrăm, să fim provocați, să fim copleșiți de bucurie, să experimentăm durerea, să dăm drumul lucrurilor, să construim, să gustăm cele mai intense plăceri și să ne explorăm potențialul prin puterea minții.
Când ajungi în acest loc, viața devine tot mai generoasă cu tine și mai plină de frumusețe. Dar întâi trebuie să ai curaj. De câte ori este nevoie. De câte ori îți este frică.
Ca să ajungi să trăiești starea de împlinire interioară totală și sentimentul de a fi binecuvântat, trebuie să te eliberezi de mentalități învechite. De prejudecăți, păreri care nu-ți aparțin, idei care nu te reprezintă și chiar de oameni. Ai nevoie să îți urmezi propriile chemări. Și când au sens, și când nu au. Pentru că întotdeauna au. Asta înseamnă că uneori trebuie să abandonezi propria logică și să te încrezi în rațiunea vieții.
Este un salt în necunoscut pe care uneori trebuie să-l faci. Universul este plin de posibilități, dincolo de imaginația ta.
Pentru alți oameni există sentimente călduțe. O medie aritmetică a celor mai înalte și a celor mai joase trăiri sufletești. Este o altă cale. Calea fiecăruia. Nu toți ne propunem să experimentăm viața în același mod. Rezonăm cu idei diferite.
Indiferent ce alegi, important este să simți că te afli pe calea potrivită pentru tine. Să îți asumi modul în care vrei să trăiești și profunzimea fericirii pe care ești dispus să o guști.
-sursa- http://www.atractiasuccesului.ro/gandire-pozitiva/fericirea-este-pentru-minti-puternice-si-deschise/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu