Totalul afișărilor de pagină

marți, 25 aprilie 2017

Bunatatea te face fericit si fericirea te face bun...

 Ati vazut vreodata un om fericit ? Dar fericit asa, cu adevarat , nu la nivel declarativ!
Eu da, am vazut. Stiti cum il puteti recunoaste? Nu doar dupa fata, mimica, gesturi. Il recunoasteti dupa modul in care vorbeste despre altii. Nu judeca, doar intelege. Nu invidieaza, doar se bucura pentru succesul altora. Nu barfeste, doar glumeste fara rautate.

Un om fericit cu adevarat nu va privi in curtea altuia cautand mizeria. Nu-si va irosi timpul si energia pe lucruri de nimic. Un om fericit nu face rau. Nu te va judeca pentru serviciul tau, partenerul tau, copilul tau, modul in care arati, culoarea parului, masura hainelor, ceea ce mananci, ce masina conduci. Nu va incerca niciodata sa te faca sa te simti prost, inferior, urat, sarac…  si nu iti va vana greselile. Nu ii pasa de ceea ce spun altii despre el si nu isi va da cu parerea despre altii. Si cu siguranta, un om fericit iarta si nu cauta razbunare.

Priviti in jurul vostru! Il veti vedea... dar va previn ca nu-i usor de gasit. Il puteti confunda cu un om care doar se declara fericit. Ignorati-ii deci, pe cei ce spun ca au un partener perfect , un copil perfect , un job de vis …chiar si un catel perfect. De obicei ei sunt cei mai tristi. Nu exista viata perfecta, doar o minciuna perfect construita.
Dar cu toate ca viata nu este perfecta, un om fericit se va bucura de toate lucrurile marunte din viata lui, precum si de intamplarile bune din viata apropiatilor sai!
Bucura-te de propria viata asa cum este ea, fara sa o compari cu a altora! Bucura-te de reusitele celorlalti ca si cum ar fi ale tale, si intr-o zi poate vor fi! Incearca sa faci lucruri bune pentru semenii tai, si daca nu poti face bine, macar nu face rau! Niciodata! Si doar asa vei putea ajunge sa cunosti fericirea!
Tu esti fericita?
-sursa- http://www.byani.ro/blog/un-om-fericit-
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu